Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, May 20th, 2018

Film – Furia titanilor – Wrath of the Titans (2012) Sam Worthington, Liam Neeson

Furia titanilor

poster Wrath of the Titans (2012)Wrath of the Titans, acțiune aventură, regia Jonathan Liebesman.
În rolurile principale: Sam Worthington, Rosamund Pike, Bill Nighy.
A trecut aproape un deceniu de la înfrângerea eroică a monstruosului Kraken, iar Perseu încearcă să ducă o viață liniștită de pescar și să fie un tată ideal pentru fiul său Helius.

Caseta film Wrath of the Titans
Titlul original: Wrath of the Titans
Regia: Jonathan Liebesman
Scenariul: Dan Mazeau, David Leslie Johnson
Distributia: Sam Worthington (Perseus), Liam Neeson (Zeus), Ralph Fiennes (Hades), Rosamund Pike (Andromeda), Bill Nighy (Hephaestus), Édgar Ramírez (Ares), Danny Huston (Poseidon), Toby Kebbell (Agenor), John Bell (Helius), Lily James (Korrina), Sinead Cusack (Clea)..
Durata: 99 minute
An: 2012
Gen: Actiune/Aventura/Fantezie

Filmul – Furia titanilor
A trecut aproape un deceniu de la înfrângerea eroică a monstruosului Kraken, iar Perseu încearcă să ducă o viață liniștită de pescar și să fie un tată ideal pentru fiul său Helius. Între timp o luptă pentru supremație se dezlănțuie între zei și titani, după ce ultimii, conduși de liderul lor, Kronos, se eliberează din adâncurile infernului. Când Hades și Ares încearcă să-l detroneze pe Zeus cu ajutorul lui Kronos, Perseu nu-și mai poate ignora adevărata chemare, aceea de a face din nou ordine în Olimp.

Furia titanilor – Wrath of the Titans (2012) subtitrat

Server 1
Server 2