Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Jan 8th, 2024

Film – Furie oarbă – Blind Fury (1989) Rutger Hauer

Furie oarbă

poster Blind Fury (1989)Blind Fury, acțiune comedie, film american, rega Phillip Noyce.
În rolurile principale: Rutger Hauer, Terry O’Quinn, Brandon Call.

În timp ce se afla în Vietnam, soldatul american Nick Parker a fost orbit de o explozie de mortier. Salvat de sătenii din localitate, și-a recăpătat sănătatea și, deși rămâne orb, a fost antrenat să-și stăpânească celelalte simțuri și să fie un expert spadasin.

20 de ani mai târziu, după ce s-a întors în Statele Unite, îl vizitează pe vechiul prieten de armată Frank Deveraux, doar pentru a descoperi că Deveraux a dispărut. Parker îl întâlnește pe fiul lui Frank, Billy, și pe mama lui Lynn, fosta soție a lui Frank. Câteva minute mai târziu, șeful malefic al lui Frank, Claude MacCready, Slag, sosește cu doi ofițeri de poliție corupți pentru a-l răpi pe Billy și a-l folosi ca pârghie asupra lui Frank. Nick îi oprește; ofițerii sunt uciși, Billy e inconștient, dar Slag o rănește de moarte pe mama lui Billy înainte ca acesta să scape. Cu ultimele ei cuvinte, Lynn îi spune lui Nick să-l ducă pe Billy la tatăl său în Reno, Nevada.

Caseta film Blind Fury
Titlul original: Blind Fury
Regia: Phillip Noyce
Scenariul: Charles Robert Carner
Distributia: Rutger Hauer (Nick Parker), Terry O’Quinn (Frank Deveraux), Brandon Call (Billy Deveraux), Meg Foster (Lynn Deveraux), Noble Willingham (Claude MacCready), Sho Kosugi (Japanese assassin), Lisa Blount (Annie Winchester), Nick Cassavetes (Lyle Pike), Rick Overton (Tector Pike), Randall “Tex” Cobb (Slag), Charles Cooper (Ed Cobb)..
Durata: 86 minute
An: 1989
Gen: Actiune/Comedie/Crima

Filmul – Furie oarbă
Filmul este o demonstratie de arte martiale. Veti avea ocazia sa va reintalniti cu renumitul Rutger Hauer. Aici, el interpreteaza rolul unui veteran orb care a luptat in razboiul din Vietnam si care a fost antrenat ca luptator cu sabia. Atunci cand prietenul sau este rapit de gangsteri si traficanti de droguri, el sare imediat in ajutorul familiei acestuia.

Furie oarbă – Blind Fury (1989)