Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Sep 1st, 2017

Film – Furios și iute: Tokyo Drift – The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006)

Furios și iute: Tokyo Drift

poster The Fast and the Furious Tokyo Drift 2006The Fast and the Furious Tokyo Drift, acțiune, film american apărut în anul 2006, regia Justin Lin.
În rolurile principale: Lucas Black, Nathalie Kelley, Sung Kang.

Caseta film The Fast and the Furious: Tokyo Drift
Titlul original: The Fast and the Furious: Tokyo Drift
Regia: Justin Lin
Scenariul: Chris Morgan
Distributia: Lucas Black (Sean Boswell), Nathalie Kelley (Neela), Sung Kang (Han Lue), Shad “Bow Wow” Moss (Twinkie), Brian Tee (Takashi), Lynda Boyd (Ms. Brenda Boswell)..
Durata: 104 minute
An: 2006
Gen: Actiune/Crima/Thriller

Filmul – Furios și iute: Tokyo Drift
Sean Boswell evadeaza din lumea superficiala care il inconjoara si din casa nefericita cu ajutorul curselor de masini, dar asta il face sa fie unul dintre cei urmariti de autoritati. Dupa inca un accident, unul dintr-o serie lunga, ca sa nu intre in puscarie, este trimis de acasa la tatal lui, un militar de cariera stationat in Tokyo. Acum este oficial outsider, insa Twinkie il introduce in lumea ilegala a curselor din capitala nipona. In prima cursa, fara sa stie, Sean il provoaca pe D.K., regele curselor, care are legaturi cu Yakuza, iar dupa ce pierde, este obligat sa munceasca pentru un alt strain, Han, ca sa-si plateasca datoria. (Cinemarx)

The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006) subtitrat