Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Dec 13th, 2018

Film – Galveston (2018) Ben Foster, Elle Fanning

Galveston

poster Galveston (2018)Galveston, thriller, film american, regia Mélanie Laurent.
În rolurile principale: Ben Foster, Elle Fanning, Lili Reinhart.
Roy Cady, un asasin plătit extrem de periculos din New Orleans, este diagnosticat cu cancer la plămâni. Însă înainte ca boala să îi pună capăt zilelor, Roy are de rezolvat chestiuni mult mai urgente dat fiind că șeful lui mafiot e hotărât să îl înlăture atât din afaceri, cât și de pe această lume folosindu-se de o înscenare josnică..

Caseta film Galveston
Titlul original: Galveston
Regia: Mélanie Laurent
Scenariul: Jim Hammett
Distributia: Ben Foster (Roy), Elle Fanning (Rocky), Lili Reinhart (Tiffany), Adepero Oduye (Loraine), Robert Aramayo (Tray), María Valverde (Carmen), Beau Bridges (Stan), CK McFarland (Nancy)
Durata: 94 minute
An: 2018
Gen: Actiune/Crima/Drama/Thriller

Filmul – Galveston
..Încercând să întoarcă situația în favoarea lui, tânărul mercenar hotărăște să fugă împreună cu Raquel „Rocky” Arceneaux, o tânără prostituată pe care o salvează de la o viață de coșmar. Lăsându-se convins să o ia cu ei și pe surioara mai mică a fetei, Roy se refugiază împreună cu cele două însoțitoare în orășelul său natal pentru a-și plănui răzbunarea și salvarea sufletului.

Galveston (2018) subtitrat
Server 1

Server 2