Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Sep 19th, 2019

Film – Gara centrală – Central do Brasil (1998)

Share This
Tags

poster Central do Brasil (1998)Central do Brasil (Central Station), dramă, film Brazilia / Franța, regia Walter Salles; 2 nominalizări Oscar, un premiu şi o nominalizare Globul de Aur, 3 premii Berlin.
În rolurile principale: Fernanda Montenegro, Vinícius de Oliveira, Marília Pêra.
Dora este o femeie singura: nu are sot, nu are copii, nu are nici macar un caine. E batrana si saraca. Pentru cativa banuti, scrie zilnic in gara scrisori celor care nu stiu sa scrie si sa citeasca, dar pe care nu le trimite niciodata la destinatie. In urma unui accident, una dintre clientele sale moare, iar baietelul acesteia – Josue – se ataseaza de Dora cu disperare, ca de ultima lui speranta..

Caseta film Central do Brasil
Titlul original: Central do Brasil
Regia: Walter Salles
Scenariul: João Emanuel Carneiro, Marcos Bernstein
Distributia: Fernanda Montenegro (Isadora “Dora” Teixeira), Vinícius de Oliveira (Josué Fontenele de Paiva), Marília Pêra (Irene), Soia Lira (Ana Fontenele), Othon Bastos (César), Otávio Augusto (Pedrão), Stela Freitas (Yolanda), Matheus Nachtergaele (Isaías Paiva), Caio Junqueira (Moisés Paiva)
Durata: 113 minute
An: 1998
Gen: Drama

Filmul – Gara centrala
..Ce doi pornesc intr-o lunga calatorie de-a lungul tarii, in cautarea tatalui lui Josue, pe care acesta nu l-a cunoscut niciodata, prilej pentru Dora de a invata, la batranete, cat de greu, dar si minunat este sa existe in viata cineva care sa aiba nevoie de ea.

Gara centrală – Central do Brasil (1998)

Server 1
Server 2 Server 3