Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, May 11th, 2020

Film – Gâtlejul diavolului – Cold Creek Manor (2003) Dennis Quaid, Sharon Stone

poster Cold Creek Manor (2003)Cold Creek Manor aka The Devil’s Throat, thriller, film SUA / Canada / Marea Britanie, regia Mike Figgis.
În rolurile principale: Dennis Quaid, Sharon Stone, Stephen Dorff, Juliette Lewis, Kristen Stewart and Christopher Plummer.
Gothamites Cooper Tilson (Dennis Quaid) si sotia sa Leah (Sharon Stone) se hotarasc sa puna capat vietii de sclav de la oras, aglomeratiei, prafului si facturilor, astfel ca isi impacheteaza lucrurile, isi iau copii si pleaca la tara.
Casa de la Cold Creek, pe care au achizitionat-o, a fost odinioara o mandrete de resedinta, dar acum e subrezita. Insa Cooper si Leah au tot timpul din lume pentru a o face sa fie din nou ce-a fost, casa de care are nevoie clanul TLC..

Caseta film Cold Creek Manor
Titlul original: Cold Creek Manor
Titlul alternativ: La maison au fond de la baie / La garganta del diablo / La gorge du diable / Oscure presenze a Cold Creek / Дьявольский особняк
Regia: Mike Figgis
Scenariul: Richard Jefferies
Distributia: Dennis Quaid (Cooper Tilson), Sharon Stone (Leah Tilson), Stephen Dorff (Dale Massie), Juliette Lewis (Ruby Ferguson), Kristen Stewart (Kristen Tilson), Christopher Plummer (Mr. Massie), Ryan Wilson (Jesse Tilson), Dana Eskelson (Sheriff Annie Ferguson)
Durata: 118 minute
An: 2003
Gen: Drama/Mister/Thriller

Filmul – Secretul de la Cold Creek Manor / Gatlejulul diavolului
Toate bune pana apare Dale Massie (Stephen Dorff), fostul ei proprietar, care abia a iesit din puscarie si vrea acum sa-si reclame drepturile. Prin orice mijloc, daca este nevoit.
Este momentul in care Cooper si Leah descopera ca exista doua feluri de oameni la Cold Creek: cei acre vin acolo, si cei care se nasc acolo. Dale le demonstreaza repede ca intotdeauna o categorie o surclaseaza pe a doua, mai ales cand la mijloc se afla un secret intunecat.

Gâtlejul diavolului – Cold Creek Manor (2003)

Server 1
Server 2