Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Aug 29th, 2018

Film – Gemini (2017) Lola Kirke, Zoe Kravitz

Gemini

poster Gemini (2017)Gemini, thriller mister, film american, regia Aaron Katz.
În rolurile principale: Lola Kirke, Zoë Kravitz, John Cho.
O crimă odioasă testează relația complexă dintre o asistentă personală tenace și șefa sa, un star impulsiv de la Hollywood. Ca bodyguard, soră surogat și asistentă personală, Jill își face treaba fără să se plângă. Când un fan înfocat, cu o asemănare stranie cu Heather, se apropie de ele la restaurant, este treaba lui Jill să o protejeze pe șefa sa. Totuși, protectivă așa cum este, Jill nu poate fi neapărat acolo ca să rezolve toate necazurile lui Heather. Și, în plus, cum ar fi putut anticipa cel mai rău scenariu posibil care o așteaptă când se întoarce dimineață de la o misiune deosebit de nocivă ?..

Caseta film Gemini
Titlul original: Gemini
Regia: Aaron Katz
Scenariul: Aaron Katz
Distributia: Lola Kirke (Jill LeBeau), Zoë Kravitz (Heather Anderson), John Cho (Detective Edward Ahn), Greta Lee (Tracy), Ricki Lake (Vanessa), Michelle Forbes (Jamie), Nelson Franklin (Greg), Reeve Carney (Devin), Jessica Parker Kennedy (Sierra), James Ransone (Stan)
Durata: 92 minute
An: 2017
Gen: Mister/Thriller

Filmul – Gemini
..Acolo, într-o baltă de sânge pe coridor, zace corpul starletei, împușcat de cinci ori cu o armă care, în mod suspicios, îi aparține lui Jill. După violentul eveniment, Jill devine atât suspectă, cât și anchetator. În timp ce aceasta călătorește în Los Angeles pentru a dezvălui misterul, ea trebuie să rămână cu un pas înaintea unui polițist hotărât și să se confrunte cu propria înțelegere a prieteniei, adevărului și celebrității.

Gemini (2017) subtitrat