Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Aug 17th, 2018

Film – Ghajini (2008) Aamir Khan

Ghajini

poster Ghajini (2008)Ghajini, acțiune thriller, film indian, regia A. R. Murugadoss.
În rolurile principale: Aamir Khan, Asin, Jiah Khan.

Sanjay Singhania (Aamir Khan) este un bogat magnat care suferă de pierderi de memorie pe termen scurt, dupa ce a fost lovit de un stâlp de metal, atunci când a încercat să impiedice crima prietenei lui. Din cauza ranilor grave suferite la cap, poate sa isi aminteasca numai ultimele cincisprezece minute, neavand amintiri legate de evenimente sau incidente care s-au întâmplat înainte în viața sa. El isi poate continua viata prin ajutorul tatuajelor pe care si le face si prin fotografiile polaroid care il ajuta sa isi aminteasca incidentele care i s-au intamplat..

Caseta film Ghajini
Titlul original: Ghajini
Regia: A. R. Murugadoss
Scenariul: Piyush Mishra, A. R. Murugadoss, Aamir Khan
Distributia: Aamir Khan (Sanjay Singhania, a rich businessman), Asin (Kalpana Shetty, a model), Jiah Khan (Sunita, a medical student), Tinnu Anand (Satveer Kohli, Kalpana’s boss), Pradeep Rawat (Ghajini Dharmatma), Khalid Siddiqui (Air Voice manager), Rajendran (Henchman), Supreeth Reddy (Ghajini’s Henchman), Riyaz Khan (Inspector Arjun), Sunil Grover (Sampat), Vaibhav Mathur (Struggling Ad-Model)
Durata: 180 minute
An: 2008
Gen: Actiune/Thriller

Filmul – Ghajini
..Povestea lui este urmarita indeaproape de către un ofițer de poliție (Riyaz Khan), care il urmareste datorita multiplelor crime pe care le-a comis incercand sa gaseasca ucigasul prietenei sale, prin intermediul unui jurnal. Cazul sau a stranit de asemenea interesul unei studente la medicina, Chitra (Jiah Khan), care este în căutarea unui pacient deosebit pentru proiectul sau de la facultate. Chitra afla despre dragostea lui Sanjay cu Kalpana (Asin Thottumkal) un model activist.

Ghajini (2008) subtitrat