Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Sep 5th, 2018

Film – Ghinionistul – Happy Gilmore (1996) Adam Sandler, Christopher McDonald, Julie Bowen

Share This
Tags

Ghinionistul

poster Happy Gilmore (1996)Happy Gilmore, comedie, film american, regia Dennis Dugan.
În rolurile principale: Adam Sandler, Christopher McDonald, Julie Bowen.
Happy Gilmore (Adam Sandler) este un jucator de hockey ratat fara nici un scop in viata. Prietena l-a parasit, iar bunica lui, fiinta care l-a crescut si a avut grija de el are mari probleme. Aceasta urmeaza sa fie evacuata din frumoasa sa locuinta pentru neplata taxelor pe care le datoreaza. Ea ar trebui sa faca rost de nici mai mult nici mai putin de 270.000 de dolari..

Caseta film Happy Gilmore
Titlul original: Happy Gilmore
Regia: Dennis Dugan
Scenariul: Tim Herlihy, Adam Sandler, Judd Apatow
Distributia: Adam Sandler (Happy Gilmore), Christopher McDonald (Shooter McGavin), Julie Bowen (Virginia Venit), Frances Bay (Grandma Gilmore), Carl Weathers (Chubbs Peterson), Allen Covert (Otto), Kevin Nealon (Gary Potter), Peter Kelamis (Gary Potter’s caddy), Richard Kiel (Mr. Larson), Dennis Dugan (Doug Thompson), Joe Flaherty (Donald), Jared Van Snellenberg (Happy Gilmore’s caddy at the Waterbury Open)..
Durata: 92 minute
An: 1996
Gen: Comedie/Sport

Filmul – Ghinionistul
..Happy Gilmore simte ca acesta este un moment de cotitura in existenta sa si ca a sosit timpul sa faca si el ceva pentru fiinta care l-a crescut si i-a fost intotdeauna alaturi. Ideea de a participa la campionatul local de golf i se pare la inceput prea nastrusnica si inutila, dar in momentul in care descopera ca nu este deloc un neavenit in ale golfului si ca cele doua sporturi nu sunt chiar atat de diferite precum ar parea la prima vedere, Happy isi face din castigarea campionatului un adevarat scop in viata.

Ghinionistul – Happy Gilmore (1996) subtitrat

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.