Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Jul 12th, 2018

Film – Ghostland aka Incident in a Ghostland (2018) Crystal Reed, Anastasia Phillips

Share This
Tags

Ghostland

poster Ghostland aka Incident in a Ghostland (2018)Ghostland, horror, regia Pascal Laugier.
În rolurile principale: Crystal Reed, Anastasia Phillips, Emilia Jones.
După moartea mătușii sale, Colleen și cele două fiice ale sale moștenesc casa acesteia. Beth, fiica mai mare, este introvertită și timidă, găsind confort în povestirile pe care le inventează în cărțile pe care le scrie, în timp ce Vera, sora mai mică, este mult mai deschisă și încrezătoare în sine..

Caseta film Ghostland
Titlul original: Ghostland
Regia: Pascal Laugier
Scenariul: Pascal Laugier
Distributia: Crystal Reed (Elizabeth “Beth” Keller), Emilia Jones (Young Beth), Anastasia Phillips (Vera), Taylor Hickson (Young Vera), Mylène Farmer (Pauline), Rob Archer (Fat Man), Kevin Power (Candy Truck Woman), Angela Asher (Candy Truck Woman – voice), Adam Hurtig (Beth’s Husband), Denis Cozzi (Beth’s Son)
Durata: 91 minute
An: 2018
Gen: Horror

Filmul – Ghostland
..Cu toate acestea, în timpul primei lor nopți în această casă, niște intruși extrem de violenți pătrund cu forța în interior, iar Colleen trebuie să se lupte pentru a le salva viața fiicelor ei. În această noapte extrem de traumatizantă, personalitățile total diferite ale fetelor se deosebesc și mai mult. Șaisprezece ani mai târziu, Beth devine o autoare celebră a genului horror, cu o familie și o viață perfectă în Chicago, în timp ce Vera nu poate face față situației și se împotmolește într-o paranoia distructivă care o dezechilibrează psihic.

Ghostland aka Incident in a Ghostland (2018) subtitrat