Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Aug 3rd, 2017

Film – Glasul lunii – La Voce della Luna (1990)

Glasul lunii

poster La Voce della Luna (1990)La Voce della Luna, comedie dramă, film italian apărut în anul 1990, regia Federico Fellini.
În rolurile principale: Roberto Benigni, Paolo Villaggio, Nadia Ottaviani.
Filmul La Voce della Luna (1990) se bazează pe romanul Il poema dei lunatici, scris de Ermano Cavazzoni.

Caseta film La Voce della Luna
Titlul original: La Voce della Luna
Titlul alternativ: The Voice of the Moon
Regia: Federico Fellini
Scenariul: Federico Fellini, Tullio Pinelli, Ermanno Cavazzoni
Distributia: Roberto Benigni (Ivo Salvini), Paolo Villaggio (Gonnella), Nadia Ottaviani (Aldina), Marisa Tomasi (Marisa), Angelo Orlando (Nestore), Susy Blady (Susy), Dario Ghirardi (Journalist), Dominique Chevalier (1st Micheluzzi Brother), Nigel Harris (2nd Micheluzzi Brother), Daniela Airoldi, Stefano Antonucci, Ferruccio Brembilla, Stefano Cedrati, Sim
Durata: 120 minute
An: 1990
Gen: Comedie/Drama

Filmul – Glasul lunii
Blandul Ivo Salvini, cu mintea suspendata intre vis si realitate, crede ca aude voci din puturile de pe campurile iluminate de luna, care-l indeamna sa porneasca in cautarea idealului de femeie care se aseamana cu luna pe care o iubeste atat de mult. In peregrinajul sau, intalneste personaje stranii, toate cu o oarecare doza de nebunie: diafana Aldina de care se indragosteste; oboistul trasnit care locuieste în cripta unui cimitir; caraghiosul Nestor care se uita la toata lumea de sus, sau extravagantul si grotescul Gonnella, un prefect la pensie care crede ca descopera peste tot conspiratii. (Cinemagia)

Glasul lunii – La Voce della Luna (1990) subtitrat

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.