Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Feb 25th, 2020

Film – Globul de Crăciun – The Christmas Ornament (2013)

Share This
Tags

Globul de Crăciun

poster The Christmas Ornament (2013)The Christmas Ornament, romantic, film SUA / Canada, regia Mark Jean.
În rolurile principale:
Recent devenita văduva, Kathy intenționează să sara peste sarbatorile Craciunului și impodobirea pomul acest Crăciun, încercând să evite orice lucru care sa-i evoce amintiri de răposatul ei soț.
Singura tradiție de Crăciun pe care o accepta este sa faca prăjituri pentru prietenii ei, o pasiune pe care o are de cand era copil..

Caseta film The Christmas Ornament
Titlul original: The Christmas Ornament
Regia: Mark Jean
Scenariul: Bill Wells, J. B. White
Distributia: Kellie Martin (Kathy), Cameron Mathison (Tim Pierce), Jewel Staite (Jenna), Matthew Kevin Anderson (Ben Lowe), Brendan Meyer (Connor), Laura Mennell (Rebecca), Nicole Oliver (Sarah), Nels Lennarson (Dale), Cole Vigue (Graham), Stephen Dimopoulos (Mario), Gwynyth Walsh (Eve)
Durata: 83 minute
An: 2013
Gen: Romantic

Filmul – Globul de Crăciun / Ornament de Craciun
..Când Kathy il întâlnește pe Tim, proprietarul unui magazin cu pomi de Crăciun, se simte atrasa de acesta, care îi dă speranța că o va ajuta pe Kathy sa-i redeschida bucuriile sarbatorilor.
Cu sprijinul celei mai bune prietene a ei Jenna, și relația in devenire cu Tim, Kathy începe să îmbrățișeze mesajul plin de speranță de a impodobi bradul.
Deși Kathy vrea să îi dea o șansă lui Tim, ea se lupta pentru a găsi un echilibru între păstrarea memoriei soțului ei și viitor.

Globul de Crăciun – The Christmas Ornament (2013)