Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Oct 1st, 2019

Film – Gloria Armei – Gun Glory (1957) Stewart Granger, Rhonda Fleming

poster Gun Glory (1957)Gun Glory, western, film american, regia Roy Rowland.
În rolurile principale: Stewart Granger, Rhonda Fleming, Chill Wills.
Tom Early şi-a părăsit familia simţind că viaţa obişnuită nu-i pentru el. Trebuia să facă ceva deosebit şi să se întoarcă acasă bogat. A devenit jucător de cărţi şi un pistolar vestit. La un moment dat şi-a dat seama că nu merită să trăieşti aşa prin urmare s-a hotărât să se întoarcă acasă. N-a fost privit cu ochi buni de nimeni cu excepţia Pastorului şi a unei tinere care lucra la magazin ceea ce a amplificat ura proprietarului. Un mare magnat de vaci vroia să treacă cele aproape 20 000 de vite prin oraş spre nişte păşuni din vale dar asta ar fi provocat mari stricăciuni..

Caseta film Gun Glory
Titlul original: Gun Glory
Titlul alternativ: L’arma della gloria / Terreur dans la vallée / El rifle del forastero
Regia: Roy Rowland
Scenariul: William Ludwig
Distributia: Stewart Granger (Tom Early), Rhonda Fleming (Jo), Chill Wills (Preacher), Steve Rowland (Tom Early, Jr.), James Gregory (Grimsell), Jacques Aubuchon (Sam Winscott), Arch Johnson (Gunn)..
Durata: 89 minute
An: 1957
Gen: Romantic/Western

Filmul – Gloria Armei
..Early a intervenit, cunoscându-l pe magnat. I-a spus clar că nu va trece cu vitele prin oraş, dar magnatul avea în subordine 30 de pistolari cu care spera să-i învingă pe fermieri. Aceştia au trimis un om La Fort Laramie ca să aducă actele de proprietate. Asta ar fi creat necazuri pentru magnat care a pus un om să omoare curierul ceea ce l-a determinat pe pastor să adune oamenii şi să meargă să-i izgonească pe văcari. Numai că lipsiţi de experienţă au fost atraşi într-o capcană fiind învinşi, iar fiul lui Early a fost rănit. Aflând de toate astea Early se decide să-şi salveze fiul şi să-i oprească singur pe văcari printr-un mod ingenios.

Gloria Armei – Gun Glory (1957)