Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Aug 31st, 2019

Film – Golful însângerat – A Bay of Blood (1971)

poster A Bay of Blood (1971)Ecologia del delitto (A Bay of Blood), horror mister, film italian, regia Mario Bava.
În rolurile principale: Claudine Auger, Luigi Pistilli, Claudio Camaso.
Noaptea, în conacul ei de pe litoral, contesa Federica, aflata in scaunul cu rotile, este atacată și sugrumată, de soțul ei Filippo Donati. Cateva momente mai târziu, Filippo însuși este înjunghiat de un atacator, iar cadavrul său este apoi târât în golf.
La anchetă, poliția descopera ceea ce crede că este un bilet de sinucidere scris de contesa, dar uciderea lui Donati este nedescoperită.
Agentul imobiliar Frank Ventura și iubita sa Laura, complotează să intre în posesia terenului si a golfului. După ce contesa a refuzat să-și vândă casa și proprietatea, cuplul a facut o intelegere cu Donati pentru a-și ucide soția..

Caseta film Ecologia del delitto
Titlul original: Ecologia del delitto
Titlul alternativ: Reazione a catena / La baie sanglante
Regia: Mario Bava
Scenariul: Mario Bava, Giuseppe Zaccariello, Filippo Ottoni, Gene Luotto
Distributia: Claudine Auger (Renata Donati), Luigi Pistilli (Alberto), Claudio Volonté (Simone), Laura Betti (Anna Fossati), Leopoldo Trieste (Paolo Fossati), Isa Miranda (Countessa Federica Donati), Chris Avram (Franco Ventura), Anna Maria Rosati (Laura), Brigitte Skay (Brunhilda), Paola Montenero (Paola Rubens), Guido Boccaccini (Luca)..
Durata: 84 minute
An: 1971
Gen: Horror/Mister/Thriller

Filmul – Golful însângerat
..Pentru a-și finaliza planul, Ventura are nevoie de semnătura lui Donati pe un set de documente legale. Nu au habar, însă, că însuși Donati a fost ucis.
Curiozitatea este stârnita de vestea despre crimă. Patru adolescenți locali intră în conacul aparent părăsit și sunt uciși. Fiul nelegitim al contesei, Simon, este criminalul.
După ce l-a ucis pe Donati, acum conspiră cu Ventura, care îi oferă lui Simon o sumă mare de bani în schimbul semnării documentelor legale relevante.

A Bay of Blood (1971)