Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Jun 22nd, 2021

Film – Gonind spre soare – The Sunchaser (1996) Woody Harrelson

Share This

poster The Sunchaser (1996)The Sunchaser, drama, film american, regia Michael Cimino.
În rolurile principale: Woody Harrelson, Jon Seda, Anne Bancroft.

Michael Reynolds este un medic oncolog tanar si extrem de bogat din Los Angeles, preocupat mai mult de lux si rotunjirea contului din banca, decat de soarta pacientilor sai. Intr-o zi primeste in ingrijire un criminal condamnat in varsta de 16 ani, pe nume Brandon Monroe..

Caseta film The Sunchaser
Titlul original: The Sunchaser
Regia: Michael Cimino
Scenariul: Charles Leavitt
Distributia: Woody Harrelson (Michael Reynolds), Jon Seda (Brandon “Blue” Monroe), Anne Bancroft (Renata Baumbauer), Alexandra Tydings (Victoria Reynolds), Matt Mulhern (Chip Byrnes), Talisa Soto (Navajo Woman), Richard Bauer (Dr. Bradford), Victor Aaron (Webster Skyhorse), Lawrence Pressman (Agent in Charge Collier), Michael O’Neill (Agent Moreland), Harry Carey Jr. (Cashier), Carmen Dell’Orefice (Arabella), Brooke Ashley (Calantha Reynolds), Andrea Roth (Head Nurse)..
Durata: 122 minute
An: 1996
Gen: Crima/Drama

Filmul – Gonind spre soare
..Pe jumatate Cherokee, acest minor extrem de periculos care are cancer in faza terminala, si-a ucis tatal vitreg si i-a rupt in bataie pe toti doctorii care au incercat sa-l vindece.
Profitand de un moment de neatentie din partea politistilor care-l supravegheaza si de lipsa de precautie a lui Reynolds, psihopatul reuseste sa-l rapeasca pe acesta. Sub amenintarea permanenta a mortii, doctorul este dus de pacient intr-o masina furata pana la o rezervatie de indieni din Arizona. Odata ajuns acolo Brandon intentioneaza sa se scufunde intr-un lac, despre care mitologia indiana spune ca ar avea puteri supranaturale.

The Sunchaser (1996)