Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Jul 16th, 2018

Film – Goon (2011) Seann William Scott, Jay Baruchel

Share This
Tags

Goone

poster Goon (2011)Goon, commedie, film canadian, regia Michael Dowse.
În rolurile principale: Seann William Scott, Jay Baruchel, Alison Pill.
Goon (Seann William Scott), un proscris cu pumnul de fier, trece prin grele incercari pentru a ridica o echipa prapadita de hochei in liga semi-profesionista.

Caseta film Goon
Titlul original: Goon
Regia: Michael Dowse
Scenariul: Jay Baruchel, Evan Goldberg
Distributia: Seann William Scott, Jay Baruchel, Alison Pill, Marc-André Grondin, Kim Coates, Eugene Levy, Liev Schreiber
Durata: 97 minute
An: 2011
Gen: Comedie/Sport

Filmul – Goone
Doug Glatt (Seann William Scott), din Massachusetts, se simte ostracizat de familia sa, tatăl său (Eugene Levy), și fratele fiind ambii medici. Într-o zi el a participat la un joc din liga inferioară de hochei cu prietenul său Pat (Jay Baruchel). Pat ironizează echipa inamică aflată în vizită în timpul unei lupte și unul dintre jucătorii lor urcă în standuri. Doug, în apărarea prietenului său, repede-l bate pe hocheist, el fiind aplaudat de restul mulțimii. Curând după aceea, Doug primește un telefon de la antrenorul echipei din orașul său natal, care îi oferă un loc de muncă ca un agent de supraveghere, un jucător al cărui rol este de a proteja coechipierii săi și să acționeze ca un factor de descurajare prin lovirea sau combaterea jucătorilor care se i-au în conflict cu colegii din echipa sa.

Goon (2011) subtitrat

Server 1
Server 2

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.