Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Dec 12th, 2020

Film – Granița Californiei – White Heat (1949) James Cagney, Virginia Mayo

poster White Heat (1949)White Heat, film-noir, film american, regia Raoul Walsh; O nominalizare Oscar.
În rolurile principale: James Cagney, Virginia Mayo, Edmond O’Brien.

Cody Jarrett este liderul nemilos al unei bande de hoti, pe care o conduce din inchisoarea in care isi ispaseste pedeapsa.
Suferind de cumplite dureri de cap, care ii accenuteaza starea de violenta, Cody este un dusman cumplit pentru cei care ii stau in cale. Datorita excentricitatilor sale, unul din oamenii sai pune la cale un atentat, urmarind inlaturarea lui Cody..

Caseta film White Heat
Titlul original: White Heat
Regia: Raoul Walsh
Scenariul: Ivan Goff, Ben Roberts
Distributia: James Cagney (Arthur “Cody” Jarrett), Virginia Mayo (Verna Jarrett), Edmond O’Brien (Hank Fallon, alias “Vic Pardo”), Margaret Wycherly (“Ma” Jarrett), Steve Cochran (“Big Ed” Somers), John Archer (Philip Evans), Wally Cassell (“Cotton” Valletti), Fred Clark (Daniel “The Trader” Winston)..
Durata: 114 minute
An: 1949
Gen: Actiune/Crima/Drama

Filmul – Granita Californiei
..Acesta din urma este salvat de un politist sub acoperire, care reuseste cu aceasta ocazie sa se inflitreze in banda si incearca sa dejoace planurile lui Cody chiar in timpul unui jaf de proportii pus la cale de banda in care tocmai a intrat.

White Heat (1949)