Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Apr 17th, 2019

Film – Hai, că sunt belea! – I Feel Pretty (2018) Amy Schumer, Michelle Williams

poster I Feel Pretty (2018)I Feel Pretty, comedie, film american, regia Abby Kohn, Marc Silverstein.
În rolurile principale: Amy Schumer, Michelle Williams, Emily Ratajkowski.

I Feel Pretty urmărește povestea unei femei obișnuite, Renee Bennett, care se confruntă zilnic cu sentimente de nesiguranță și inadecvare. Într-o zi, după ce cade de pe bicicletă și suferă o lovitură la cap, ea se trezește crezând că este cea mai frumoasă și capabilă femeie din lume.

Renee crede că o vrajă a făcut-o brusc minunată, cu excepția faptului că, pentru toți ceilalți, ea arată exact la fel. Cu această nouă încredere, ea este capabilă să-și trăiască viața fără teamă și fără rețineri, însă ce se va întâmpla când își va da seama că aparența ei nu s-a schimbat niciodată? Încrezătoare, Renee avansează brusc în rândurile companiei de cosmetice, câștigând respectul șefului ei, Avery LeClaire..

Caseta film I Feel Pretty
Titlul original: I Feel Pretty
Regia: Abby Kohn, Marc Silverstein
Scenariul: Abby Kohn, Marc Silverstein
Distributia: Amy Schumer (Renee Bennett), Michelle Williams (Avery LeClaire), Tom Hopper (Grant LeClaire), Rory Scovel (Ethan), Adrian Martinez (Mason), Emily Ratajkowski (Mallory), Aidy Bryant (Vivian), Busy Philipps (Jane), Lauren Hutton (Lilly LeClaire), Sasheer Zamata (Tasha)..
Durata: 110 minute
An: 2018
Gen: Comedie/Romantic

Filmul – Mă simt frumoasă / Hai, că sunt belea!
..Cu noua ei siguranță de sine vine suprasolicitarea, și chiar tendința de a-i trata pe cei “mai puțin fericiți din punct de vedere genetic” în același fel lipsit de considerație în care oamenii o tratau pe ea. În cele din urmă, Renee își dă seama că “vraja” a fost ridicată, însă prin intermediul acestui proces a învățat că frumusețea adevărată nu este cea exterioară.

Hai, că sunt belea! – I Feel Pretty (2018) subtitrat

Server 1
Server 2