Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Feb 12th, 2020

Film – Harry și Tonto – Harry and Tonto (1974) *Premiat Oscar

poster Harry and Tonto (1974) Harry and Tonto, aventură comedie, film ameircan, regia Paul Mazursky; Un premiu şi o nominalizare Oscar, un premiu şi o nominalizare Globul de Aur.
În rolurile principale:
Harry, un batran de 72 ani, este obligat sa se mute din casa unde a locuit o viata intreaga, pentru ca ea urmeaza a fi demolata. Astfel Harry ajunge sa se mute la unul dintre cei doi fii ai sai ce locuieste impreuna cu sotia si cei doi copii majori in acelasi oras..

Caseta film Harry and Tonto
Titlul original: Harry and Tonto
Regia: Paul Mazursky
Scenariul: Paul Mazursky, Josh Greenfeld
Distributia: Art Carney (Harry Coombes), Tonto (Tonto), Herbert Berghof (Jacob Rivetowski), Ellen Burstyn (Shirley Mallard), Geraldine Fitzgerald (Jessie Stone), Larry Hagman (Eddie Coombes), Chief Dan George (Sam Two Feathers), Melanie Mayron (Ginger), Joshua Mostel (Norman Coombes), Arthur Hunnicutt (Wade Carlton), Barbara Rhoades (Stephanie, Hooker), Cliff DeYoung (Burt Coombes Jr.), Phil Bruns (Burt Coombes), Dolly Jonah (Elaine Coombes)..
Durata: 115 minute
An: 1974
Gen: Aventura/Comedie/Drama

Premiile filmului Harry and Tonto (1974)
Premii Oscar 1975: Cel mai bun actor in rol principal – Matthew Carey.

Filmul – Harry și Tonto
..Un timp batranul merge pentru a se intalni cu prietenul lui, un emigrant polonez cam de aceeasi varsta si cu care impartaseste amintiri din trecut. Insa batranul prieten moare si astfel Harry pierde si ultima legatura cu locul unde a locuit atata timp. Astfel incepe o calatorie de cautare. De cautare de sine, de persoane cunoscute, de cautare de o noua viata.

Harry și Tonto – Harry and Tonto (1974)

Server 1
Server 2