Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Aug 12th, 2018

Film – Hellboy și Armata de Aur – Hellboy II: The Golden Army (2008) Ron Perlman, Selma Blair

Hellboy și Armata de Aur

poster Hellboy II The Golden Army (2008)Hellboy II: The Golden Army, acțiune aventură, film american, regia Guillermo del Toro; O nominalizare Oscar.
În rolurile principale: Ron Perlman, Selma Blair, Doug Jones.
Hellboy 2 este povestea incalcarii unui armistitiu stravechi intre omenire si fii originari ai Pamantului. Iadul este pe cale sa se dezlantuie. Din lumea subterana, printul Nuada asteapta de secole ca tatal lui sa moara, ca el sa preia controlul lumii de la suprafata. Planul lui este sa trezeasca o armata de aur de masini ucigase, care sa ii cucereasca ceea ce el pretinde ca apartinuse poporului sau inca de la nasterea lumii..

Caseta film Hellboy II: The Golden Army
Titlul original: Hellboy II: The Golden Army
Regia: Guillermo del Toro
Scenariul: Guillermo del Toro
Distributia: Ron Perlman (Hellboy), Selma Blair (Liz Sherman), Doug Jones (Abe Sapien / Chamberlain / Angel of Death), John Alexander (Johann Krauss / Bethmoora Goblin), James Dodd (Johann Krauss), Seth MacFarlane (Johann – voice), Luke Goss (Prince Nuada), Anna Walton (Princess Nuala), Jeffrey Tambor (Tom Manning)..
Durata: 120 minute
An: 2008
Gen: Actiune/Aventura/Fantezie/Horror/SF

Filmul – Hellboy și Armata de Aur
Helboy se luptă de partea binelui ori de câte ori Biroul de Cercetări Paranormale și Apărare (B.P.R.D.) – o organizație strict secretă creată în 1943 de Roosevelt, ce folosește tehnologii secrete, puteri misterioase și o rețea operativă împrăștiată pe tot globul pentru a apăra lumea de răul supranatural – îi cere să îndeplinească o misiune. Cu plăcere ar sta deoparte cu un trabuc și un pack de bere, lângă iubita lui pirokinetica, Liz Sherman (SELMA BLAIR, Legally Blonde, În Good Company) și o droaie de pisici. Dar destinul a avut alte planuri pentru ei.

Hellboy și Armata de Aur – Hellboy II: The Golden Army (2008) subtitrat