Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Feb 17th, 2020

Film – Hercule contra Moloch – Ercole contro Moloch (Conquest of Mycene) (1963)

poster Ercole contro Moloch (Conquest of Mycene) (1963)Ercole contro Moloch, aka Hercules Against Moloch aka Hercules vs. the Molloch aka Hercules Attacks aka Conquest of Mycene aka The Conquest of Mycenae, aventură fantezie, film Italia / Franța, regia Giorgio Ferroni.
În rolurile principale: Gordon Scott, Alessandra Panaro, Rosalba Neri.

Caseta film Ercole contro Moloch
Titlul original: Ercole contro Moloch
Regia: Giorgio Ferroni
Scenariul: Arrigo Equini, Remigio Del Grosso, Giorgio Ferroni
Distributia: Gordon Scott (Glaucus aka Ercole), Alessandra Panaro (Medea), Rosalba Neri (Demetra, Queen of Mycene), Michel Lemoine (Oineo), Arturo Dominici (Penthius), Jany Clair (Deianira), Nerio Bernardi (Asterion), Giovanni Pazzafini (Archepolos), Geneviève Grad
Durata: 102 minute
An: 1963
Gen: Aventura/Fantezie

Filmul – Hercule contra lui Moloch / Hercule și monstrul
Sub masca sa de șacal ascunzându-și urâțenia, Moloch se răzbună aplicând femeilor tinere din orașul său suferința cea mai grea pentru a le omorî în cele din urmă. Glauco, regele din Tirint, ia pseudonimul lui Hercules și încearcă să-l înfrunte pe asasin pentru a pune capăt acestui iad.
—Moloch sau Molech este o zeitate al cărei cult a fost practicat în regiunea Canaanului conform tradiției biblice. Apare într-un context legat de sacrificiile copiilor prin foc.
Etimologia numelui este legată de rădăcina vest-semitică mlk, care înseamnă „a domni, a fi rege”.
—Moloh a fost folosit la figurat în literatura engleză, începând cu John Milton în Paradisul pierdut (1667) și până la Allen Ginsberg în “Howl” (1955), pentru a se referi la o persoană sau un lucru care cere sau care necesită un sacrificiu foarte mare.

Hercule contra Moloch –
Ercole contro Moloch (Conquest of Mycene) (1963)

Server 1
Server 2