Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Sep 22nd, 2023

Film – Hercule împotriva tiranului din Babilon – Ercole contro i tiranni di Babilonia (1964)

Hercule împotriva tiranului din Babilon

poster Ercole contro i tiranni di Babilonia (1964)Ercole contro i tiranni di Babilonia, aventură fantezie, film italian, regia Domenico Paolella.
În rolurile principale: Peter Lupus, Helga Liné, Mario Petri.

Asparia, regina elenilor, a fost capturată de către babilonieni, dar reușește să-și ascundă identitatea și trăiește ca o sclavă obișnuită în Babilon. [Hercule], interpretat de Peter Lupus (creditat ca Rock Stevens), este trimis s-o elibereze. Proprietarii de sclavi din Babilon au început să audă zvonuri și povestiri despre un singur om care poate învinge orice armată cu care se confruntă. Asparia conspiră cu un alt sclav pentru a trimite un mesaj lui Hercule despre locul unde se află. Hercule, în curând, se îndreaptă spre Babilon..

Caseta film Ercole contro i tiranni di Babilonia
Titlul original: Ercole contro i tiranni di Babilonia
Regia: Domenico Paolella
Scenariul: Domenico Paolella, Luciano Martino
Distributia: Rock Stevens/Peter Lupus (Hercules), Anna-Maria Polani (Asparia, queen of Hellenes), Helga Liné (Taneal), Mario Petri (Phaleg, king of Assyrians), Livio Lorenzon (Salmanassar), Tullio Altamura (Azzur), Franco Balducci (Moksor), Rosy De Leo (slave Gilda), Andrea Scotti (a young shepherd), Diego Pozzetto (Behar), Mirko Valentin (Glicon), Diego Michelotti (Crissipos), Eugenio Bottai (Minister of Assur)..
Durata: 90 minute
An: 1964
Gen: Aventura/Fantezie

Filmul – Hercule împotriva tiranului din Babilon
..Cei trei frați care conduc Babilonul – frumoasa Taneal, războinicul Salman Osar și conservatorul Azzur – sunt vizitați de regele Phaleg din Asiria. Phaleg îi umple pe cei trei cu numeroase daruri, oferindu-le bogății nespuse în schimbul tuturor sclavilor din Babilon. Frații au suspiciuni cu privire la motivele lui Phaleg, crezând că intenționează să ridice o armată de la sclavi. Taneal îl seduce și îl droghează pe regele asirian, descoperind că intenționează s-o găsească pe regina Asparia și să se căsătorească cu ea, pentru a crea un imperiu puternic al Asiriei și al grecilor. Frații sunt de acord ca să oprească acest lucru și trimit trupe pentru a-l ataca pe rege. Hercule descoperă planul și îi ajută pe asirieni, deoarece vrăjmașii lui sunt babilonienii. Astfel Hercule salvează viața regelui. Phaleg îl pune pe Hercule să facă un jurământ de loialitate și apoi îl trimite în Babilon, alături de câțiva dintre oamenii săi, pentru a o aduce pe Asparia.

Hercule împotriva tiranului din Babilon – Ercole contro i tiranni di Babilonia (1964)
subtitrat