Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Sep 13th, 2017

Film – Hereafter: Dincolo de viață – Hereafter (2010)

Hereafter: Dincolo de viață

poster Hereafter (2010)Hereafter, dramă, film american apărut în anul 2010, regia Clint Eastwood; O nominalizare Oscar.
În rourile principale: Matt Damon, Cécile de France.

Caseta film Hereafter
Titlul original: Hereafter
Titlul alternativ: Más allá de la vida, Au-delà, Потустороннее
Regia: Clint Eastwood
Scenariul: Peter Morgan
Distributia: Matt Damon (George Lonegan), Cécile de France (Marie Lelay), George McLaren (Marcus), Frankie McLaren (Jason), Jay Mohr (Billy Lonegan), Bryce Dallas Howard (Melanie), Thierry Neuvic (Didier), Marthe Keller (a doctor and the director of a hospice in Switzerland), Derek Jacobi (himself), Lyndsey Marshal (Jackie)..
Durata: 129 minute
An: 2010
Gen: Drama/Fantezie

Filmul – Hereafter: Dincolo de viață
Hereafter/Dincolo de viață este povestea supranaturală a trei oameni din locuri diferite care experimentează moartea și chiar ceea ce se află dincolo de ea. George (Matt Damon) este un american obișnuit, dar care trăiește diverse experiențe legate de viața de dincolo. În celălalt colț al lumii, Marie (Cecile De France), o jurnalistă din Franță își reconsideră viziunea asupra vieții, o dată ce ajunge la un pas de moarte. În Londra, Marcus, un băiețel, își pierde cele mai dragi persoane și pornește într-o căutare disperată a răspunsurilor. (Cinemagia)

Hereafter: Dincolo de viață – Hereafter (2010)
Server 1


Server 2