Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Apr 12th, 2019

Film – Hitler – ascensiunea răului – Hitler: The Rise of Evil (TV Mini-Series 2003) Peter Stormare, Peter O’Toole

poster Hitler The Rise of Evil (TV Mini-Series 2003)Hitler: The Rise of Evil, dramă biografică, film canadian, regia Christian Duguay.
În rolurile principale: Peter Stormare, Friedrich von Thun, Peter O’Toole
Prezintă ascensiunea lui Adolf Hitler și consolidarea puterii sale politice în anii de după Primul Război Mondial și se concentrează asupra modului în care societatea germană l-a susținut datorită condițiilor grele în care se afla ca urmare a ultimelor tratate de pace. Filmul prezintă și influența lui Ernst Hanfstaengl privind ascensiunea lui Hitler la putere.

Cum a fost posibil ca lumea sa creada in cel care a dus la declansarea celui de-al doilea razboi mondial, in care au murit peste 50 de milioane de oameni? Cine a fost si cum a ajuns Adolf Hitler la putere? La zece ani era un copil izolat, distructiv, mai tarziu a sperat sa devina artist plastic..

Caseta film Hitler: The Rise of Evil
Titlul original: Hitler: The Rise of Evil
Regia: Christian Duguay
Scenariul: John Pielmeier, G. Ross Parker
Distributia: Robert Carlyle (Adolf Hitler), Stockard Channing (Klara Hitler), Jena Malone (Geli Raubal), Julianna Margulies (Helene Hanfstaengl), Matthew Modine (Fritz Gerlich), Liev Schreiber (Ernst Hanfstaengl), Peter Stormare (Ernst Röhm), Friedrich von Thun (Erich Ludendorff), Peter O’Toole (Paul von Hindenburg), Zoe Telford (Eva Braun), Terence Harvey (Gustav Ritter von Kahr), Justin Salinger (Dr. Joseph Goebbels)..
Durata: 179 minute
An: 2003
Gen: Biografic/Drama/Istoric/Razboi

Filmul – Hitler – ascensiunea raului
..Lipsit de talent si de mijloace ajunge pe strazi, acuzandu-i pe straini de tot ceea ce e rau in tara. In timpul primului razboi mondial, se straduieste sa se faca remarcat, pentru a cere sa fie decorat, iar mai tarziu, tine discursuri despre puritatea natiei. Ele vor constitui primul pas spre putere, intr-o Germanie faramitata si saraca.

Hitler – ascensiunea răului – Hitler: The Rise of Evil (TV Mini-Series 2003) subtitrat

Partea 1) – Hitler: The Rise of Evil
Partea 2) – Hitler: The Rise of Evil