Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Sep 3rd, 2018

Film – Hitman (2007) Timothy Olyphant, Dougray Scott, Olga Kurylenko

Hitman

poster Hitman (2007)Hitman, acțiune thriller, coproducție Franța / SUA / Marea Britanie, regia Xavier Gens.
În rolurile principale: Timothy Olyphant, Dougray Scott, Olga Kurylenko.
Agentul fără nume are o precizie uluitoare, ucide cu sânge rece, nu pentru ca i-ar face plăcere, ci pentru că așa a fost educat: să-și execute sarcinile cu profesionalism. Însă nici măcar 47 nu a putut să anticipeze incursiunea în viața sa, atât de exactă, a unei “ecuații întâmplătoare”: o tulburare neașteptată a conștiinței și emoțiile necunoscute trezite în el de o rusoaică misterioasă..

Caseta film Hitman
Titlul original: Hitman
Regia: Xavier Gens
Scenariul: Skip Woods
Distributia: Timothy Olyphant (Agent 47), Borislav Parvanov (young Agent 47), Dougray Scott (Mike Whittier), Robert Knepper (Yuri Marklov), Olga Kurylenko (Nika Boronina), Ulrich Thomsen (Mikhail Belicoff and Belicoff’s body double: The President of Russia), Henry Ian Cusick (Udre Belicoff), Michael Offei (Jenkins: Whittier’s right-hand man at Interpol), James Faulkner (Carlton Smith: A CIA agent)..
Durata: 92 minute
An: 2007
Gen: Actiune/Crima/Drama/Thriller

Filmul – Hitman
..Agentul 47 a fost orfan și crescut de o organizație care îi condiționează pe orfani să ucidă. La maturitate, toți „absolvenții” cursului de „killeri” o să umble viața întreagă cu capul ras la zero și cu un „bar code” tatuat pe ceafă, la vedere, și vor fi angajați de diferite guverne să facă „the dirty work”. Agentul 47 are misiunea de a-l împușca pe președintele Rusiei, dl. Belicoff (Ulrich Thomsen). Deși nu are obiceiul să greșească ținta, Agentul 47 constată că a doua zi după împușcare, Belicoff apare în public. Mă rog, Agentul 47 a împușcat o dublură.

Hitman (2007) subtitrat