Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Feb 21st, 2019

Film – Hitman: Agent 47 – Hitman: Agent 47 (2015) Rupert Friend, Hannah Ware

poster Hitman Agent 47 (2015)Hitman: Agent 47, acțiune thriller, regia Aleksander Bach.
În rolurile principale: Rupert Friend, Hannah Ware, Zachary Quinto.
Hitman: Agent 47 se concentrează asupra unui asasin de elită care a fost genetic construit să fie o mașină de ucis perfectă, fiind cunoscut doar după ultimele două cifre ale codului de bare pe care îl are tatuat pe ceafă. El reprezintă punctul culminant al câtorva decenii de cercetare – și cele 46 de clone-Agenți dinaintea lui – ce îl înzestrează cu forță, viteză, vigoare și inteligență fără precedent..

Caseta film Hitman: Agent 47
Titlul original: Hitman: Agent 47
Regia: Aleksander Bach
Scenariul: Michael Finch, Skip Woods
Distributia: Rupert Friend (Agent 47 / Agent 48), Jesse Hergt (young Agent 47), Hannah Ware (Katia van Dees, Agent 90), Helena Pieske (young Katia), Zachary Quinto (John Smith), Ciarán Hinds (Dr. Piotr Aaron Litvenko), Johannes Suhm (young Dr. Litvenko), Thomas Kretschmann (Antoine LeClerq), Angelababy (Diana Burnwood), Dan Bakkedahl (Sanders)..
Durata: 96 minute
An: 2015
Gen: Actiune/Aventura/Crima/SF/Thriller

Filmul – Hitman: Agent 47
..Cea mai recentă țintă a sa este o corporație foarte mare care intenționează să descopere secretul trecutului Agentului 47 pentru a crea o armată de ucigași ale căror puteri o depășesc chiar pe cea a Agentului. Împreună cu o tânără care poate deține secretul prin care se pot învinge inamicii puternici și clandestini, 47 se confruntă cu revelații uimitoare privind propriile sale origini și sfârșește prin a se implica într-o luptă epică cu dușmanul său de moarte.

Hitman: Agent 47 – Hitman: Agent 47 (2015) subtitrat

Server 1
Server 2