Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, May 3rd, 2019

Film – Horton – Horton Hears a Who! (2008) Jim Carrey, Steve Carell / Dublat în limba română

poster Horton Hears a Who! (2008)Horton Hears a Who!, desene animate, aventură comedie, film american, regia Jimmy Hayward și Steve Martino.
În rolurile principale: Jim Carrey, Steve Carell, Carol Burnett.
Pe 15 mai, in jungla din Nool, in arsita amiezii si racoarea helesteului. El arunca cu apa… si se bucura de placerile oferite de jungla…cand, deodata, Horton, elefantul, a auzit un mic zgomot.

Caseta film Horton Hears a Who!
Titlul original: Horton Hears a Who!
Regia: Jimmy Hayward, Steve Martino
Scenariul: Cinco Paul, Ken Daurio
Distributia: Jim Carrey (Horton), Steve Carell (Mayor Ned McDodd), Carol Burnett (Sour Kangaroo), Will Arnett (Vlad Vladikoff), Seth Rogen (Morton), Dan Fogler (The Councilman / Yummo Wickersham), Isla Fisher (Dr. Mary Lou LaRue), Jonah Hill (Tommy), Amy Poehler (Sally O’Malley), Jaime Pressly (Mrs. Quilligan), Charles Osgood (The Narrator)..
Durata: 86 minute
An: 2008
Gen: Animatie/Aventura/Comedie

Filmul – Horton
Elefantul aude un strigat de ajutor venind dintr-un firicel de praf ce plutea prin aer. Banuind ca exista viata pe el, si in ciuda faptului ca cei din jurul sau cred ca si-a pierdut mintile, Horton e hotarat sa dea o mana de ajutor. Steve Carell este vocea primarului din Who-ville, o persoana invisibila dar totusi draguta si careia ii pasa de orasul sau si de oamenii ce locuiesc in el. Dar maleficul Sour Kangaroo (Cangurul Suparacios, vocea lui Carol Burnett) vrea sa se asigure ca Who-ii sunt de domeniul trecutului.

Horton – Horton Hears a Who! (2008) Dublat în limba română