Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Jul 16th, 2018

Film – Hoț de diamante – After the Sunset (2004) Pierce Brosnan, Salma Hayek

Hoț de diamante

poster After the Sunset (2004)After the Sunset, acțiune comedie, film american, regia Brett Ratner.
În rolurile principale: Pierce Brosnan, Salma Hayek, Woody Harrelson
Comedia de actiune After the Sunset-Hot de diamante, incepe acolo unde majoritatea filmelor ce implica jafuri de mare amploare se sfarsesc – cu doi hoti profesionisti care fug in paradisul tropical pentru a se bucura de roadele muncii lor. Dar in momentul in care un agent FBI, care i-a urmarit de sapte ani, este convins de faptul ca acestia pun la cale de fapt un furt de un milion de dolari intr-o „croaziera a diamantelor” din apropiere, incepe un joc tenace de-a soarecele si pisica..

Caseta film After the Sunset
Titlul original: After the Sunset
Titlul alternativ: Al caer la noche / El gran golpe / Coup d’éclat / После заката
Regia: Brett Ratner
Scenariul: Paul Zbyszewski, Craig Rosenberg
Distributia: Pierce Brosnan (Max Burdett), Salma Hayek (Lola Cirillo), Woody Harrelson (Stan Lloyd), Don Cheadle (Henri Mooré), Naomie Harris (Sophie), Rex Linn (Agent Kowalski, a fellow FBI agent), Mykelti Williamson (Agent Stafford), Troy Garity (Luc), Obba Babatundé (Zacharias), Michael Bowen (FBI Driver), Russell Hornsby (Jean-Paul, Mooré’s bodyguard), Mark Moses (Lakers FBI Agent), Chris Penn (Rowdy Fan), Joel McKinnon Miller (Wendell), Alan Dale (Security Chief), Noémie Lenoir (Mooré’s Girl), John Michael Higgins (Hotel Manager)
Durata: 97 minute
An: 2004
Gen: Actiune/Comedie/Crima

Filmul – Hoț de diamante
..Max „Regele Alibiurilor” Burdett (Pierce Brosnan) si frumoasa lui complice Lola (Salma Hayek) au venit in Insula Paradisului din Bahamas, imediat dupa marea lor reusita in care au furat al doilea dintre cele trei diamante celebre Napoleon. Avand viitorul asigurat din punct de vedere financiar, cuplul este gata sa se relaxeze si sa se bucure de bogatiile castigate cu greu.

Hoț de diamante – After the Sunset (2004) subtitrat

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.