Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Apr 26th, 2019

Film – Hotel Artemis (2018) Jodie Foster, Sofia Boutella / subtitrat

poster Hotel Artemis (2018)Hotel Artemis, thriller SF, film SUA / Marea Britanie, regia Drew Pearce.
În rolurile principale: Jodie Foster, Sofia Boutella, Dave Bautista.
Povestea lui Jean Thomas, o asistentă medicală care conduce un spital secret și exclusivist pentru cei mai siniștrii criminali din Los Angeles. Puternică și precisă, asistenta tratează o varietate de asasini, traficanți de arme, hoți și gangsteri, într-o cameră de gardă ultramodernă, capabilă să furnizeze un nou ficat cu o imprimantă 3D sau să injecteze un pacient cu nanoboți care vindecă și refac celulele din interior. Cu ajutorul asistentului ei impozant, Everest, Jean se confruntă cu unii dintre cei mai periculoși criminali din lume, de la asasinul francez Nice și dealerul internațional de arme Acapulco, până la spărgatorii de bănci Waikiki..

Caseta film Hotel Artemis
Titlul original: Hotel Artemis
Regia: Drew Pearce
Scenariul: Drew Pearce
Distributia: Jodie Foster (Jean Thomas / The Nurse), Sterling K. Brown (Waikiki / Sherman), Sofia Boutella (Nice), Jeff Goldblum (Orian Franklin / Niagara / The Wolf King), Brian Tyree Henry (Honolulu / Lev), Jenny Slate (Morgan), Zachary Quinto (Crosby Franklin), Charlie Day (Acapulco), Dave Bautista (Everest), Kenneth Choi (Buke), Josh Tillman (P-22)..
Durata: 94 minute
An: 2018
Gen: Actiune/Drama/SF/Thriller

Filmul – Hotel Artemis
..Într-o seară, când o revoltă violentă se dezlănțuie pe străzile din Los Angeles, legendarul șef al crimei, Orian Franklin, alias Niagara, ajunge cu o nevoie urgentă de tratament după o tentativă de omor eșuată. Sosirea bruscă a lui Niagara creează un conflict violent printre infractorii din spital, în timp ce un „pacient” are un motiv deosebit de periculos pentru a intra în hotel. Asistenta ia o decizie care ar putea pune în pericol viitorul spitalului de urgență și a tuturor celor din el. Acum, cel mai sigur loc pentru criminalii din oraș, a devenit cel mai periculos.

Hotel Artemis (2018) subtitrat

Server 2