Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, May 14th, 2019

Film – Hoții din El Paso – Bad Man’s River (1971) Lee Van Cleef, James Mason, Gina Lollobrigida

poster Bad Man's River (1971)El hombre de Río Malo aka E continuavano a fregarsi il milione di dollari, western, regia Eugenio Martín.
În rolurile principale: Lee Van Cleef, James Mason, Gina Lollobrigida.
Roy King este un hoț care și-a pierdut soția, pe Alicia (Gina Lollobrigida), în favoarea revoluționarului Montero. Însă în ciuda rivalității, cei doi bărbați sunt gata să colaboreze pentru a fura un milion de dolari de la guvernul mexican..

Caseta film El hombre de Río Malo
Titlul original: El hombre de Río Malo
Titlul alternativ: Hunt the Man Down / Los hombres malos del río / El río de los malditos / Les quatre mercenaires d’El Paso
Regia: Eugenio Martín
Scenariul: Eugenio Martín, Philip Yordan
Distributia: Lee Van Cleef (Roy), Gina Lollobrigida (Alicia), James Mason (Montero), Simón Andreu (Angel Santos), Gianni Garko (Ed Pace), Diana Lorys (Dolores), Sergio Fantoni (Colonel Enrique Fierro), Aldo Sambrell (Canales), Jess Hahn (Tom Odie), Daniel Martín (Falso Montero), Luis Rivera (Orozco), Lone Fleming (Conchita)..
Durata: 90 minute
An: 1971
Gen: Comedie/Romantic/Western

Filmul – Hoții din El Paso / Râul omului rău
..După ce banda de hoti a lui Roy King a împărțit prada intr-un tren și fiecare a plecat in drumul lui, din nefericire pentru Roy, se întâlnește și se îndrăgostește de frumoasa si ispititoarea Alicia, care este de acord să se căsătorească cu el. Cu toate acestea, ea are un alt plan si reușește să-l insele pe Roy și să fugă cu prada.
Roy scapă din situația sa și se reuneste cu banda lui.
La granița mexicană, Roy se intalneste cu cu Alicia, care s-a căsătorit cu un alt bărbat, proprietarul cazinoului din barca fluvială, Francisco Montero. Roy o recupereaza pe Alicia, pentru bani și pentru răzbunare.

Hoții din El Paso – Bad Man’s River (1971) subtitrat

Server 1
Server 2