Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Jan 13th, 2019

Film – Hoțul de cărți – The Book Thief (2013) Geoffrey Rush, Emily Watson, Sophie Nelisse

Hoțul de cărți

poster The Book Thief (2013)The Book Thief, dramă război, coproducție SUA / Germania, regia Brian Percival; O nominalizare Oscar, o nominalizare Globul de Aur, o nominalizare BAFTA.
În rolurile principale: Geoffrey Rush, Emily Watson, Sophie Nélisse.
Ecranizarea unui roman de mare succes, HOȚUL DE CĂRȚI spune povestea dătătoare de inspirație a unei fete pline de viață și curajoase, pe nume Liesel, care transformă viețile tuturor celor din jurul ei când este trimisă să locuiască la o familie adoptivă, în Germania celui de-al Doilea Război Mondial.
Pentru Liesel, puterea cuvintelor și a imaginației devine un mijloc de a evada din vâltoarea evenimentelor de care sunt înghițiți ea și toți oamenii pe care îi cunoaște și pe care îi iubește, ba chiar un mijloc de a găsi bucurie. Ea este inima și sufletul poveștii din HOȚUL DE CĂRȚI ..

Caseta film The Book Thief
Titlul original: The Book Thief
Titlul alternativ: Ladrona de libros / La ladrona de libros / La voleuse de livres / Die Bücherdiebin / Storia di una ladra di libri / Воровка книг
Regia: Brian Percival
Scenariul: Michael Petroni
Distributia: Geoffrey Rush (Hans Hubermann), Sophie Nélisse (Liesel Meminger), Emily Watson (Rosa Hubermann), Nico Liersch (Rudy Steiner), Ben Schnetzer (Max Vanderburg), Heike Makatsch (Liesel’s mother), Barbara Auer (Ilsa Hermann), Roger Allam (Death, the film’s narrator), Sandra Nedeleff (Sarah), Hildegard Schroedter (Frau Becker), Rafael Gareisen (Walter Kugler), Gotthard Lange (the gravedigger), Godehard Giese (the policeman on the train), Oliver Stokowski (Alex Steiner, Rudy’s father), Levin Liam (Franz Deutscher)..
Durata: 130 minute
An: 2013
Gen: Drama/Razboi

Filmul – Hoțul de cărți
..De altfel, inima și sufletul, precum și triumful și perseverența, sunt motoarele filmului, care este bogat în teme și personaje în care se va regăsi fiecare generație. O ilustrare emoționantă a capacității spiritului uman de a face față vicisitudinilor, această poveste optimistă înfățișează contrastul dintre inocență (întruchipată de Liesel) și tirania omniprezentă care a marcat epoca respectivă și patria ei.

Hoțul de cărți – The Book Thief (2013) subtitrat

Server 2