Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Mar 5th, 2019

Film – Houdini: Ultimul magician – Death Defying Acts (2007) Catherine Zeta-Jones, Guy Pearce

poster Death Defying Acts (2007)Death Defying Acts, thriller romantic, coproducție Marea Britanie / Australia, regia Gillian Armstrong.
În rolurile principale: Catherine Zeta-Jones, Guy Pearce, Timothy Spall.
In cadrul turneului sau din Marea Britanie din 1926, maestrul evadarilor Harry Houdini se indragosteste de o clarvazatoare scotiana. Aceasta, ajutata de fiica ei, incearca sa-l ghideze pe Houdini in timpul unui numar magic extrem de periculos, caruia i s-a facut o publicitate imensa. Din nefercire, numarul magic, care presupune o incursiune in lumea de dincolo, nu-i lipsit de surprize..

Caseta film Death Defying Acts
Titlul original: Death Defying Acts
Regia: Gillian Armstrong
Scenariul: Tony Grisoni, Brian Ward
Distributia: Guy Pearce (Harry Houdini), Catherine Zeta-Jones (Mary McGarvie), Timothy Spall (Sugarman), Saoirse Ronan (Benji McGarvie), Malcolm Shields (Leith Romeo), Leni Harper (Leith Romeo’s wife), Ralph Riach (Mr. Robertson)..
Durata: 97 minute
An: 2007
Gen: Drama/Istoric/Romantic/Thriller

Filmul – Houdini: Ultimul magician
Death Defying Acts este o drama despre misiunea obsesiva a marelui Harry Houdini de a gasi dovezile vietii de apoi. Este anul 1926, iar Houdini este un superstar international. Abilitatea paranormala de a insela relitatea nu este singura calitate care minuneaza audienta la fiecare spectacol, sarmul sau castigand inima numerosilor sai fani de asemenea. In spatele zambetului permanent pe care il afiseaza se ascunde insa un suflet torturat. Desi faimos, el se simte extrem de singur si vinovat ca nu a fost alaturi de mama lui inainte sa moara.

Houdini decide sa plece in turneu in Scotia si anunta ca ii va plati 10,000 celui care ii va demonstra ca poate lua legatura cu raposata lui mama. Dar in convingerea lui ca exista o forma de existenta dupa moarte, Houdini devine tinta a numerosi sarlatani si spiritisti falsi. Desigur, frumoasa spiritista Mary McGregor si ajutorul/fiica ei Benji par extrem de sincere, avand talente reale, dar asta nu inseamna ca cele doua nu au si alte motive pentru a-l intalni pe faimosul magician.

Houdini: Ultimul magician – Death Defying Acts (2007) subtitrat

Server 1 Server 2