Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Nov 7th, 2019

Film – Hua Mulan, războinica legendară – Mulan: Rise of a Warrior (2009)

poster Mulan Rise of a Warrior (2009)Huā Mùlán (Mulan: Rise of a Warrior), aventură romantic, film China, regia Jingle Ma.
În rolurile principale: Wei Zhao, Kun Chen, Rongguang Yu.
Erau niște timpuri în care lupta pentru pământ era ceva obișnuit. Setea de sânge devenise un viciu. Așa erau și triburile barbare din Nord, Rouran, care declară război poporului Wei, dinastie din sudul Chinei in sec.IV d.Chr.
Împăratul, încercând să ia măsuri, cheamă la luptă toți bărbații poporului. Mulan este o tanără care a ramas singurul sprijin pentru tatăl ei bolnav. Mama îi murise cu mulți ani în urma, iar tatăl bolnav se vede nevoit să se înscrie in armată, tradiția familiei lui de războinici obligându-l să trimită o persoană la război..

Caseta film Huā Mùlán
Titlul original: Mulan: Rise of a Warrior
Titlul alternativ: Mulan: Rise of a Warrior / Mulan, la guerrière légendaire
Regia: Jingle Ma
Scenariul: Zhang Ting
Distributia: Wei Zhao (Hua Mulan), Kun Chen (Wentai), Rongguang Yu (Hua Hu), Jaycee Chan (Fei Xiaohu), Jiao Xu (Young Hua Mulan), Jun Hu (Modu), Vitas (Wude), Angel Liu (Princess of Rouran), Zhou Sun (Emperor)..
Durata: 113 minute
An: 2009
Gen: Aventura/Drama/Romantic

Filmul – Hua Mulan, războinica legendară / Hua Mulan, Prințesa războinică
..Însa Mulan se deghizează în bărbat și, în ciuda tuturor regulilor, se înrolează în armată în locul tatălui ei. Aici se reîntâlnește cu un prieten din copilărie, Tigrul, care o ajută să-și ascundă identitatea. Într-o noapte, ea îl întâlnește pe Wentai, fiul împăratului, în izvorul fierbinte, când întâmplător făcea și el baie. “Joaca” aceea a dat-o de gol, dar datorită atacurilor barbare venite din partea Rourannilor, ea scapă de pedeapsă și se avântă la luptă.

Hua Mulan, războinica legendară – Mulan: Rise of a Warrior (2009)