Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Aug 15th, 2018

Film – Huliganii de pe Green Street – Green Street Hooligans (2005) Elijah Wood, Charlie Hunnam, Claire Forlani

Share This

Huliganii de pe Green Street

poster Green Street Hooligans (2005)Green Street Hooligans, dramă, coproducție Marea Britanie / SUA, regia Lexi Alexander.
În rolurile principale: Elijah Wood, Charlie Hunnam, Claire Forlani.
Dat afara pe nedrept de la Harvard pentru posesie de droguri, Matt se duce în vizita la sora si la cumnatul sau, Steve, în Anglia. Odata ajuns aici se împrieteneste cu fermecatorul dar periculosul Pete Dunham, fratele lui Steve, si este initiat în lumea secreta a huliganismului din fotbalului Britanic..

Caseta film Green Street Hooligans
Titlul original: Green Street Hooligans
Regia: Lexi Alexander
Scenariul: Lexi Alexander, Dougie Brimson, Josh Shelov
Distributia: Elijah Wood (Matt Buckner), Charlie Hunnam (Pete Dunham), Claire Forlani (Shannon Dunham), Marc Warren (Steve Dunham), Leo Gregory (Bovver), Geoff Bell (Tommy Hatcher), Kieran Bew (Ike), Henry Goodman (Carl Buckner), Christopher Hehir (Keith)..
Durata: 109 minute
An: 2005
Gen: Crima/Drama/Sport

Filmul – Huliganii de pe Green Street
..La început, Pete este nemultumit de faptul ca trebuie sa ia cu el un strain la întalnirile cu ceilalti membri ai GSE (Elita Green Street ), însa îsi schimba treptat parerea, dupa cateva iesiri la o bere. Pe drumul de întoarcere de la un meci, Matt este atacat de niste huligani, dar este salvat de Pete si membrii GSE. “Huliganii de pe Green Street” este o poveste despre loialitate, încredere si uneori despre consecintele brutale ale unei vieti traite aproape de pericol.

Huliganii de pe Green Street – Green Street Hooligans (2005) subtitrat