Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Feb 23rd, 2019

Film – Hurricane Misiune de onoare – Hurricane (2018) Iwan Rheon, Milo Gibson

poster Hurricane (2018)Hurricane aka Mission of Honor, război, regia David Blair.
În rolurile principale: Iwan Rheon, Milo Gibson, Stefanie Martini.

Caseta film Hurricane
Titlul original: Hurricane
Regia: David Blair
Scenariul: Robert Ryan, Alastair Galbraith
Distributia: Iwan Rheon (Jan Zumbach ‘Donald’), Milo Gibson (John Kent ‘Kentowski’), Stefanie Martini (Phyllis Lambert), Krystof Hádek (Josef Frantisek), Marcin Dorocinski (Witold Urbanowicz ‘Kobra’), Manuel Klein (Trost), Raphael Desprez (Favier), Rosie Gray (Georgina)..
Durata: 107 minute
An: 2018
Gen: Actiune/Drama/Razboi

Filmul – Hurricane Misiune de onoare
Un film despre al doilea război mondial, şi despre patrioţii polonezi, patrioţi care în cele din urmă s-au dovedit indispensabili în bătălia pentru Anglia. Un grup de aviatori polonezi curajoși care au luptat pe cerul Angliei în timpul celui de-al doilea război mondial, nu numai pentru a menține Marea Britanie libera de naziști, dar și pentru a păstra în viață ideea propriei țări, ce a existat în forma sa modernă cu abia douăzeci de ani înainte de a fi zdrobita între fălcile Germaniei și Rusiei. Echipate cu Hurricane aproape învechit și (cu o oarecare reticență inițială) au schimbat uniformele albastre RAF, în timp ce se luptau, Polonia trăia.

Hurricane Misiune de onoare – Hurricane (2018) subtitrat

Server 1
Server 2