Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Mar 30th, 2015

Film – I Can’t Think Straight – I Can’t Think Straight (2008)

poster I Can't Think Straight (2008) I Can’t Think Straight, romantic, film aparut in 2008, regia Shamim Sarif.
In rolurile principale: Lisa Ray, Sheetal Sheth, Antonia Frering.

Caseta film I Can’t Think Straight
Titlul original: I Can’t Think Straight
Regia: Shamim Sarif
Scenariul: Shamim Sarif, Kelly Moss
Distributia: Lisa Ray (Tala), Sheetal Sheth (Leyla), Antonia Frering (Reema), Dalip Tahil (Omar), Nina Wadia (menajera), Ernest Ignatius (Sam), Kimberly Jaraj (Zina), Sam Vincenti (Kareem), Anya Lahiri (Lamia), Rez Kempton (Ali), Daud Shah (Hani), Ishwar Maharaj (Sami), Amber Rose Revah (Yasmin)..
Durata: 82 minute
An: 2008
Gen: Drama/Romantic

Filmul I Can’t Think Straight
In Iordania, Reema si Omar se pregatesc pentru casatoria fastuoasa a fiicei lor Tala in spiritul traditiilor din Orientul Mijlociu. Intoarsa insa la locul de munca din Londra, Tala o intalneste pe timida, sensibila si ingenua Leyla, care provine dintr-o familie indiana de credinta musulmana, este iubita celui mai bun prieten al ei pe nume Ali si viseaza sa devina scriitoare. Cele doua tinere se simt irezistibil atrase una de cealalta, dar simtul datoriei si restrictiile de ordin cultural si religios o indeamna pe Tala sa o paraseasca pe Leyla si sa fuga acasa in Iordania..
(indian, muzica araba, rochie de nunta, dragostea dintre doua tinere fete frumoase, o tema tabu pentru religia musulmana, înclinaţii sexuale, atractie sexuala, club gay, lesbianism)