Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Sep 25th, 2018

Film – I se spunea “Buldozerul” – Lo chiamavano Bulldozer (1978) Bud Spencer, Raimund Harmstorf

I se spunea “Buldozerul”

poster Lo chiamavano Bulldozer (1978)Lo chiamavano Bulldozer aka They Called Him Bulldozer, Bulldozer, Uppercut, comedie, film italian, regia Michele Lupo.
În rolurile principale: Bud Spencer, Raimund Harmstorf, Ottaviano Dell’Acqua.

Numai asta-i mai lipsea unui fost jucător profesionist de fotbal american poreclit Bulldozer (Bud Spencer), retras acum din activitate, ca un submarin american să-i străpungă barca cu periscopul, în timp ce el se afla la pescuit undeva pe lângă Coasta Italiei. Pentru a face rost de banii necesari ca să-și repare barca, îl provoacă la un meci de skandenberg pe sergentul Kempfer (Raimund Harmstorf), de la baza militară americană Camp Durban, care se afla într-un bar din port, însoțit de câțiva soldați din subordinea sa..

Caseta film Lo chiamavano Bulldozer
Titlul original: Lo chiamavano Bulldozer
Regia: Michele Lupo
Scenariul: Marcello Fondato, Francesco Scardamaglia
Distributia: Bud Spencer (Bulldozer), Raimund Harmstorf (Serg. Kempfer), Joe Bugner (Alberto Sarticoli Orso), Ottaviano Dell’Acqua (Gerry), René Kolldehoff (The colonel), Gigi Reder (Curatolo), Luigi Bonos (The mechanic)..
Durata: 110 minute
An: 1978
Gen: Actiune/Comedie

Filmul – I se spunea “Buldozerul”
..Deși câștigă, lui Bulldozer i se refuză injectorul Thompson de care avea atâta nevoie pentru barca sa, deoarece sergentul Kempfer și-a amintit că în urmă cu ani buni acesta a dispărut în timpul meciului dintre Minnesota și Philadelphia, neștiind că Bulldozer s-a retras din cauza meciurilor aranjate, sergentul pierzând o grămadă de bani la pariuri din cauza asta. La rugămințile insistente ale unor tineri din comunitatea locală și știind că doar așa are șanse să obțină injectorul, acceptă să-i antreneze pentru meciul tradițional de fotbal american contra soldaților bazei militare a SUA, antrenați de durul sergent Kempfer.

I se spunea “Buldozerul” – Lo chiamavano Bulldozer (1978) subtitrat

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.