Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Aug 17th, 2018

Film – Idilă de noiembrie – Sweet November (2001) Keanu Reeves, Charlize Theron

Idilă de noiembrie

poster Sweet November (2001)Sweet November, dramă romantică, film american, regia Pat O’Connor.
În rolurile principale: Keanu Reeves, Charlize Theron, Jason Isaacs.
În fiecare lună, Sara (Charlize Theron) alege mai mult sau mai puțin la întamplare câte un bărbat căruia îi propune un pact: să stea împreună o lună și să trăiască după regulile ei, ideile ei și visurile ei. Apoi să se despartă și să meargă fiecare pe drumul lui, fără nici o obligație și, mai ales, fără perspectiva unui viitor împreună. Idila trebuie să dureze exact o lună – aceasta e singura regulă pe care Sara o respectă cu sfințenie. Și cum este o femeie superbă, puțini sunt cei care refuză acest joc al dragostei și întâmplării..

Caseta film Sweet November
Titlul original: Sweet November
Regia: Pat O’Connor
Scenariul: Paul Yurick, Kurt Voelker
Distributia: Keanu Reeves (Nelson Moss), Charlize Theron (Sara Deever), Jason Isaacs (Chaz Watley), Greg Germann (Vince Holland), Lauren Graham (Angelica), Liam Aiken (Abner), Frank Langella (Edgar Price), Ray Baker (Buddy Leach), Michael Rosenbaum (Brandon / Brandy), Robert Joy (Raeford Dunne), Jason Kravits (Manny), Tom Bullock (Al)
Durata: 120 minute
An: 2001
Gen: Drama/Romantic

Filmul – Idilă de noiembrie
..Noiembrie este luna în care îl găsește pe Nelson (Keanu Reeves), un tânăr ambițios pentru care în viață nu există nimic mai important în afară de succesul în carieră. După apariția sa, Sara îl tentează cu perspectiva unei vieti trăite la maximum, cu bucuria clipei, a plăcerilor simple sau nebuniilor de moment, reușind puțin câte puțin să îl scoată din carapacea lui. Ce trebuia să fie o simplă aventură, devine curând o mare poveste de dragoste.În cele din urmă, Nelson descoperă că idilele de o lună nu sunt un simplu joc al seductiei și că Sara încearcă cu disperare să dea un sens ultimelor sale luni de viață.

Idilă de noiembrie – Sweet November (2001) subtitrat