Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Jun 6th, 2019

Film – Idilă prin efracție – Breaking and Entering (2006) Jude Law, Juliette Binoche

poster Breaking and Entering (2006)Breaking and Entering, dramă romantic, coproducție Marea Britanie / SUA, regia Anthony Minghella.
În rolurile principale: Jude Law, Juliette Binoche, Robin Wright.

El este Will Francis (Jude Law), un arhitect care a reușit să se impună în meserie și care conduce o afacere promițătoare împreună cu prietenul său, Sandy (Martin Freeman). Zona în care își desfășoară ei activitatea este cartierul King’s Cross, o parte a Londrei damnată din cauza violenței și a sărăciei, dar care recent a început să se dezvolte, devenind ținta unui program major de cosmetizare urbană..

Caseta film Breaking and Entering
Titlul original: Breaking and Entering
Regia: Anthony Minghella
Scenariul: Anthony Minghella
Distributia: Jude Law (Will Francis), Juliette Binoche (Amira Simić), Robin Wright Penn (Liv Ullmann), Rafi Gavron (Mirsad “Miro” Simić), Martin Freeman (Sandy Hoffman), Juliet Stevenson (Rosemary McCloud), Ed Westwick (Zoran), Velibor Topic (Vlado), Rad Lazar (Dragan), Poppy Rogers (Beatrice “Bea” Ullmann), Anna Chancellor (Kate), Mark Benton (Legge)..
Durata: 120 minute
An: 2006
Gen: Comedie/Drama/Romantic

Filmul – Idilă prin efracție
..Soția și iubita de-o viață a lui Will este Liv (Robin Wright Penn), o femeie minunată pe care o macină și lipsa de comunicare dintre ea și bărbatul ei, și chinurile emoționale prin care trece fiica lor adolescentă, Bea (Poppy Rogers). Viața lui Will se mută spre o altă direcție atunci când biroul lui și al lui Sandy este spart. Nu o dată, ci de două ori. Laptopul lui Will dispare și la fel și o bună parte din echipamentul IT al companiei, iar Will începe să-și petreacă serile prin cartier, sperând să-l poată prinde pe hot în acțiune. Atacatorul dă o a treia lovitură și în timp ce îl urmărește, Will ajunge într-o clădire de apartamente dărăpănate unde reușește să dea peste tânărul care i-a furat lucrurile. Numele lui este Miro (Rafi Gavron), are 15 ani și este un refugiat bosniac.

Idilă prin efracție – Breaking and Entering (2006) subtitrat

Server 1
Server 2