Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Mar 21st, 2019

Film – Iertarea sângelui – The Forgiveness of Blood (2011)

Share This
Tags

poster The Forgiveness of Blood (2011)Falja e Gjakut (The Forgiveness of Blood), dramă, regia Joshua Marston.
În rolurile principale: Tristan Halilaj, Sindi Lacej, Refet Abazi.
Filmul are in centru o familie din Albania. Personajele principale sunt Rudina, fiica cea mare si Nik, fiul cel mai mare, iar ambii duc o viata aparent normala. Rudina este o eleva model, iar Nik este foarte popular si s-a indragostit de o colega. Tatal lor reuseste sa le asigure traiul cu ajutorul unor paini mici pe care le livreaza. Pentru a-si face livrarile, el foloseste scurtaturile prin curtile vecinilor, dar acestia nu sunt chiar asa de incantati de acest lucru, chiar daca acel pamant a apartinut odata demult familiei lui..

Caseta film The Forgiveness of Blood
Titlul original: The Forgiveness of Blood
Regia: Joshua Marston
Scenariul: Joshua Marston, Andamion Murataj
Distributia: Refet Abazi (Mark, who incites a blood feud by killing his neighbour Sokol), Veton Osmani (Sokol, the neighbour Mark kills in a dispute over a field), Tristan Halilaj (Nik, Mark’s 17-year-old son), Sindi Lacej (Rudina, Mark’s 14-year-old daughter), Erjon Mani (Tom, 17-year-old friend of Nik)
Durata: 109 minute
An: 2011
Gen: Drama

Filmul – Iertarea sângelui
..Conflictul se agraveaza si se termina prin uciderea vecinului lor de catre tatal si unchiul Rudinei. Unchiul este prins de politie, iar tatal Rudinei se ascunde, in timp ce ea este nevoita sa renunte la scoala pentru ca trebuie sa faca livrarile in locul tatalui ei pentru a-si intretine familia.

Iertarea sângelui – The Forgiveness of Blood (2011) subtitrat