Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Apr 16th, 2019

Film – Iluzia iubirii – Mal de pierres – From the Land of the Moon (2016)

Iluzia iubirii

poster From the Land of the Moon (2016)Mal de pierres, dramă romantică, film francez apărut în anul 2016, regia Nicole Garcia.
În rolurile principale: Marion Cotillard, Louis Garrel, Alex Brendemühl.
Filmul From the Land of the Moon (2016) se bazează pe nuvela “Mal di Pietre”, scrisă de Milena Agus.
În anii Franța anilor 50, Gabrielle este o femeie pasională, un spirit liber, care se află într-o căsătorie fără dragoste, se îndrăgostește de un alt bărbat când este trimisă în Alpi pentru a-și trata pietrele de la rinichi. Gabrielle tînjește să se elibereze și să fugă cu André.

Caseta film Mal de pierres
Titlul original: Mal de pierres
Titlul alernativ: From the Land of the Moon, Un momento de amor, Mal di pietre, Иллюзия любви
Regia: Nicole Garcia
Scenariul: Nicole Garcia, Jacques Fieschi
Distributia: Marion Cotillard (Gabrielle), Louis Garrel (André Sauvage), Àlex Brendemühl (José), Brigitte Roüan (Adèle), Victoire Du Bois (Jeannine), Aloïse Sauvage (Agostine), Daniel Para (Martin), Jihwan Kim (Blaise), Victor Quilichini (14-year-old Marc)
Durata: 120 minute
An: 2016
Gen: Drama/Romantic

Filmul – Iluzia iubirii
Gabrielle locuiește într-un sat din sudul Franței, într-o epocă în care visul ei de a-și găsi iubirea adevărată e considerată scandaloasă. Sau semn de nebunie. Părinții ei o căsătoresc cu José, un muncitor sezonier cinstit și harnic care, cred ei, o va transforma într-o femeie respectabilă. În ciuda devotamentului lui José, Gabrielle se jură că nu-l va iubi niciodată și trăiește ca o prizonieră constrânsă de regulile societății de după al doilea război mondial.

Iluzia iubirii – Mal de pierres – From the Land of the Moon (2016) subtitrat

Server 1
Server 2