Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, May 19th, 2022

Film – Iluzii pierdute – Illusions perdues (2021)

Iluzii pierdute

poster Illusions perdues (2021)Illusions perdues, dramă, film francez, regia Xavier Giannoli.
In rolurile principale: Benjamin Voisin, Cécile de France, Vincent Lacoste.

Filmul Illusions perdues (2021) este o adaptare cinematografică după romanul Illusions perdues, scris de Honoré de Balzac.

Caseta film Illusions perdues (2021)
Titlul original: Illusions perdues
Regia: Xavier Giannoli
Scenariul: Jacques Fieschi, Xavier Giannoli
Distributia: Benjamin Voisin (Lucien de Rubempré), Xavier Dolan (Raoul Nathan), Vincent Lacoste (Étienne Lousteau), Cécile de France (Marie-Louise-Anaïs de Bargeton), Gérard Depardieu (Dauriat), Jeanne Balibar, André Marcon, Jean-François Stévenin, Louis-Do de Lencquesaing, Salomé Dewaels..
Durata: 149 minute
An: 2021
Gen: Drama/Istoric/Romantic

poster 2 Illusions perdues (2021)Filmul – Iluzii pierdute
Lucien de Rubempré este un tânăr poet idealist născut fără avere în Angoulème la începutul secolului al XIX-lea. Relația sa cu o femeie căsătorită din nobilimea locală este o oportunitate de a merge până la Paris pentru a-și satisface ambițiile.
Curând, în acest oraș agitat și crud, el va descoperi că viața literară, intelectuală și artistică a Parisului este doar fațada unui vast sistem economic cinic, unde “totul este cumpărat și vândut, literatura ca presă, politica ca sentimente, reputația ca suflete.
Datorită talentului său de critic, a început o ascensiune în cadrul înaltei societăți pariziene. Dar acest sistem se va întoarce împotriva lui.

Click aici pentru toate filmele Romantice

Illusions perdues (2021)