Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Apr 19th, 2023

Film – Imagini – Images (1972)

Imagini

poster Images (1972)Images, dramă horror, film Marea Britanie, regia Robert Altman; O nominalizare Oscar, o nominalizare Globul de Aur, un premiu Cannes.
In rolurile principale: Susannah York, René Auberjonois, Marcel Bozzuffi.

O gospodină schizofrenă își ucide fiecare dintre aparițiile ei terorizante, nesigură dacă acești demoni sunt doar niște invenții ale imaginației ei sau o parte din realitate..

Caseta film Images (1972)
Titlul original: Images
Regia: Robert Altman
Scenariul: Robert Altman, Susannah York
Distributia: Susannah York (Cathryn), René Auberjonois (Hugh), Marcel Bozzuffi (René), Hugh Millais (Marcel), Cathryn Harrison (Susannah), John Morley (Old Man), Barbara Baxley (Phone Voice)
Durata: 104 minute
An: 1972
Gen: Drama/Horror/Mister

poster 2 Images (1972)Filmul – Imagini
Scriitoarea bogată pentru copii Cathryn primește o serie de telefoane tulburătoare în casa ei din Londra într-o noapte tristă; vocea feminină de la celălalt capăt, care intervine uneori în alte conversații telefonice, sugerează în batjocură că soțul ei Hugh are o aventură.
Hugh vine acasă, găsind-o pe Cathryn în dificultate. În timp ce Hugh încearcă să o consoleze, Cathryn este martoră la un alt bărbat care se comportă ca și cum ar fi soțul ei. Ea țipă de groază și se dă înapoi, doar pentru a vedea că viziunea ei asupra figurii revine la soțul ei.
Hugh atribuie izbucnirea ei stresului și sarcinii. El decide să o ducă într-o vacanță într-o cabană izolată din mediul rural irlandez, unde Cathryn poate lucra la cartea ei și poate face fotografii pentru ilustrațiile acesteia..
(deziluzie, schizofrenie, padure, adulter, triunghi amoros, avansuri sexuale, suprarealism, scena sex)

Images (1972)