Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Sep 26th, 2023

Film – Imagini ]n oglindă 2 – Mirror Images II (1993)

Imagini ]n oglindă 2

poster Mirror Images II (1993)Mirror Images II, thriller erotic, film american, regia Gregory Dark.
In rolurile principale: Shannon Whirry, Luca Bercovici, Tom Reilly.

Caseta film Mirror Images II (1993)
Titlul original: Mirror Images II
Regia: Gregory Dark
Scenariul: Daryl Haney
Distributia: Shannon Whirry (Carrie / Terrie), Luca Bercovici (Clete Dyker), Tom Reilly (Jake), Eva LaRue (Phyllis), Ken Steadman (Dan), Sara Suzanne Brown (Prostitute), Kristine Kelly (Dr. Erika Rubin), Frank Pesce (Clerk)
Durata: 92 minute
An: 1993
Gen: Drama/Erotic/Thriller

Filmul – Imagini in oglinda 2
Carrie și Terrie sunt o pereche de gemene identice care sunt polari opuse.
În timpul adolescenței lor, Carrie a fost o elevă bună și întotdeauna s-a comportat bine, în timp ce Terrie a fost o fată rea, cu un apetit sexual nesățios și un obicei de a seduce iubiții surorii sale.
Surorile sunt separate în tinerețe în urma morții tragice a părinților lor. Carrie crește pentru a se căsători cu un bărbat abuziv și este prinsă într-o relație fără sex, dar problemele ei sunt pe cale să se agraveze când sora ei rea ajunge în oraș, intenționând să-și exploateze asemănarea fizică cu sora ei pentru a se răzbuna pentru greșelile trecute. Chiar și ajutorul unui detectiv privat poate să nu fie suficient pentru Carrie atunci când Terrie devine aliată cu propriul soț al lui Carrie.

Mirror Images II (1993)