Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Mar 17th, 2019

Film – Împărăţia oglinzilor strâmbe – Korolevstvo krivykh zerkal (1964)

Share This
Tags

poster Korolevstvo krivykh zerkal (1964)Korolevstvo krivykh zerkal, fantezie, film sovietic, regia Aleksandr Rou.
În rolurile principale: Olga Yukina, Tatyana Yukina, Tatyana Barysheva.
O incantatoare si magica poveste fantastica pentru intreaga familie. Lumi secrete, drumuri initiatice si o permanenta lupta intre bine si rau..

Caseta film Korolevstvo krivykh zerkal
Titlul original: Korolevstvo krivykh zerkal
Titlul alternativ: Kingdom of Crooked Mirrors
Regia: Aleksandr Rou
Scenariul: Lev Arkadyev, Vitali Gubarev
Distributia: Olga Yukina, Tatyana Yukina, Tatyana Barysheva, Anatoliy Kubatskiy, Andrey Fayt, Lidiya Vertinskaya, Arkadi Tsinman, Andrei Stapran, Ivan Kuznetsov, Georgiy Millyar, Pavel Pavlenko
Durata: 75 minute
An: 1964
Gen: Fantezie

Filmul – Împărăţia oglinzilor strâmbe
..Personajul principal din “Regatul Oglinzilor Strâmbe” este Olia, o fetiţă de vreo 6-7 ani. Ea întârzie în drumul spre casă pentru a se uita dintr-un copac (alături de alţi copii) la un film la care accesul copiilor era interzis. După ce e speriată pe scări de băieţii mai mari, Olia-i va da de furcă bunicii sale care se vede obligată să o spele pe faţă cu forţa. Înainte să-i dea de mâncare, bunica va merge la administrator pentru a-i aduce fetiţei o nouă cheie la apartament (după ce o pierduse pe cea veche). În absenţa bunicii, Olia va găsi însă dulceaţa și va mânca din ea împreună cu pisica, spre disperarea papagalului. Spargerea borcanului va duce la intrarea fetiţei într-o lume magică alături de Ailo (geamăna sa din Regatul Oglinzilor). Într-o lume în care toate numele sunt scrise de la coadă la cap, rolul oglinzilor era acela de a deforma realitatea. Olia și Ailo vor încerca să-l salveze pe băiatul care a vrut să facă o oglindă care să reflecte realitatea.

Împărăţia oglinzilor strâmbe – Korolevstvo krivykh zerkal (1964) subtitrat

Server 1
Server 2