Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Dec 3rd, 2017

Film – Împușcătura – Blow-Up (1966)

Împușcătura

 

poster film blowup Blow Up, dramă, coproductie italo-britanică, film regizat de Michelangelo Antonioni si produs de Carlo Ponti.
În rolurile principale: David Hemmings, Vanessa Redgrave, Sarah Miles.

Filmul Blow Up: un studiu al raportului dintre real si iluzoriu, o posibila explicatie a modului in care lumea se lasa descoperita si inteleasa prin revelatii accidentale sau provocate, dar si despre cum atingerea gradului de intelegere a realitatii prin mijloace analitice (blow-up) poate duce la pierderea contactului cu adevarul.

Caseta film Blow Up
Titlul original: Blowup (Blow-Up)
Regia: Michelangelo Antonioni
Scenariul: Michelangelo Antonioni, Tonino Guerra şi Edward Bond (după o nuvelă de Julio Cortazar)
Distributia: David Hemmings (Thomas), Vanessa Redgrave (Jane), Peter Bowles (Ron), Sarah Miles (Patricia), Jane Birkin (Tânăra blondă), Gillian Hills (Tânăra brunetă), John Castle (Pictorul Bill), Harry Hutchinson (Anticarul)
Durata: 112 minute
An: 1966
Gen: Drama/Mister/Thriler

Filmul – Blow Up
Anii 1960, Londra: Thomas, un fotograf de moda, dupa un reportaj despre oamenii fara adapost, isi petrece dimineata intr-un parc si face fotografii atras de lumina favorabila. Parcul este aproape pustiu. Doar o pereche, retrasa, se imbratiseaza.. Thomas ii fotografiaza de la distanta pe cei doi, insa este observat de femeie. Aceasta ii cere enervata negativul foto.
La atelier, Thomas developeaza filmul din parc. Prelucreaza fotografiile executand mai multe mariri succesive (blow up) si descopera ca a fost martor la o crima..

Împușcătura – Blow-Up (1966) subtitrat