Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Sep 3rd, 2018

Film – În bătaia focului – Free Fire (2016) Sharlto Copley, Brie Larson

Free Fire

poster Free Fire (2016)Free Fire, acțiune comedie, film britanic, regia Ben Wheatley.
În rolurile principale: Sharlto Copley, Brie Larson, Armie Hammer.
Curaj și distracție imorală până la ultima suflare, Free Fire (2017) este o comedie cu o acțiune electrizantă despre o afacere cu arme, care eșuează într-un mod spectaculos și exploziv. Amplasat în coloratul și plinul de viață Boston al anului 1978, „Free Fire” o urmărește pe Justine, o femeie de afaceri americană misterioasă, care împreună cu asociatul ei Ord, aranjează o afacere cu arme pe piața neagră, într-un depozit pustiu, între cumpărătorul de arme Chris și vicleanul dealer de arme din Africa de Sud, Vernon..

Caseta film Free Fire
Titlul original: Free Fire
Regia: Ben Wheatley
Scenariul: Amy Jump, Ben Wheatley
Distributia: Brie Larson (Justine), Cillian Murphy (Chris), Armie Hammer (Ord), Sharlto Copley (Vernon), Jack Reynor (Harry), Babou Ceesay (Martin), Enzo Cilenti (Bernie), Sam Riley (Stevo), Michael Smiley (Frank), Noah Taylor (Gordon), Patrick Bergin (Howie), Tom Davis (Leary), Mark Monero (Jimmy)
Durata: 90 minute
An: 2016
Gen: Actiune/Comedie/Crima

Filmul – Free Fire
.. În ciuda tensiunilor aprinse dintre cele două grupuri și a faptului că Vernon a furnizat greșit armele pe care Chris le-a cerut, grupul lui Chris reușește să asigure armele într-o dubă. Ceea ce începe ca un politicos și incomod schimb, curând lucrurile o iau razna, iar pe măsură ce tensiunea degenerează și focurile de armă sunt deschise, fiecare începe o luptă de supraviețuire pe cont propriu.

Free Fire (2016) subtitrat