Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Oct 2nd, 2017

Film – În casă – Dans la maison (2012)

În casă

poster Dans la maison (2012)Dans la maison, dramă mister, film francez apărut în anul 2012, regia François Ozon.
În rolurile principale: Fabrice Luchini, Kristin Scott Thomas, Emmanuelle Seigner.
Filmul Dans la maison (2012) se bazează pe piesa de teatru “El chico de la última fila”, scrisă de Juan Mayorga.

Caseta film Dans la maison
Titlul original: Dans la maison
Titlul alternativ: In the House, En la casa, Nella casa, B дoме
Regia: François Ozon
Scenariul: François Ozon
Distributia: Fabrice Luchini (Germain Germain), Kristin Scott Thomas (Jeanne Germain), Emmanuelle Seigner (Esther Artole), Denis Ménochet (Raphael ‘Rapha’ Artole – father), Bastien Ughetto (Raphael ‘Rapha’ Artole – son), Ernst Umhauer (Claude Garcia), Yolande Moreau (The twins), Catherine Davenier (Anouk – la secrétaire)..
Durata: 105 minute
An: 2012
Gen: Comedie/Drama/Mister/Thriller

Filmul – În casă
Germain este un profesor de literatură la un liceu din Franța, căsătorit cu un curator de galerie de artă. Germain se plânge nevestei sale de nivelul scăzut de interes al elevilor săi, cărora le pasă numai de telefoanele lor mobile și de pizza.
Profesorul e entuziasmat să descopere un elev cu talent de scriitor, Claude, care îi descrie într-o temă de casă cum a manipulat un coleg să îi permită acces în casa sa cu pretextul de a-l ajuta la teme, dar de fapt pentru a putea cutreiera camerele locuinței de burghezi și pentru a-i cunoaște pe părinții colegului. Încântat de poveste, profesorul începe să-i dea tot felul de sfaturi stilistice și de construcție a narațiunii lui Claude. (Cinemagia)

În casă – Dans la maison (2012) subtitrat