Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Sep 10th, 2023

Film – În casa vulturilor – A Breed Apart (1984) Kathleen Turner, Rutger Hauer

În casa vulturilor

poster A Breed Apart (1984)A Breed Apart, acțiune, film american, regia Philippe Mora.
În rolurile principale: Kathleen Turner, Rutger Hauer, Powers Boothe.
Rutger Hauer este Jim Malden un veteran al razboiului din Vietnam pe care destinul se incapataneaza sa-l puna la incercari dintre cele mai grele. Ca si cand urmarile nefaste ale razboiului nu ar fi fost de ajuns, Jim si-a vazut murind sotia si copilul. Pentru a uita acest trecut sumbru, Jim s-a retras pe o insula exotica unde traieste ca un pustnic avand grija de o specie de vulturi aflata pe cale de disparitie.
Singuratatea sa este tulburata doar de Stella Clayton (Kathleen Turner) si de tanarul ei fiu Adam care impreuna au o mica afacere pe continent..

Caseta film A Breed Apart
Titlul original: A Breed Apart
Titlul alternativ: Une race à part / Il nido dell’aquila / Nel covo dell’aquila / Casta aparte / En busca del águila / Редкая порода
Regia: Philippe Mora
Scenariul: Paul Wheeler
Distributia: Rutger Hauer (Jim Malden), Powers Boothe (Mike Walker), Kathleen Turner (Stella Clayton), Donald Pleasence (J.P. Whittier), Brion James (Peyton), John Dennis Johnston (Miller), Jayne Bentzen (Amy Rollings), Andy Fenwick (Adam Clayton)..
Durata: 95 minute
An: 1984
Gen: Actiune/Drama

Filmul – In casa vulturilor
..Intr-o zi pe insula apare un turist care se da drept fotograf dornic sa pozeze vulturii. Adevaratul scop al acestuia este insa cu totul altul. Angajat de un colectionar excentric si putred de bogat, “turistul” a venit cu misiunea speciala de a fura cat mai mai multe oua.
Cand Jim isi da seama de intentia acestuia este dispus sa faca orice pentru a-l opri. Finalul filmului ofera o confruntare extrema intre cei doi, din care nu lipsesc rafalele de mitraliera si situatile limita.

În casa vulturilor – A Breed Apart (1984) subtitrat