Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Aug 11th, 2018

Film – În căutarea lui Forrester – Finding Forrester (2000) Sean Connery

Share This
Tags

În căutarea lui Forrester

poster Finding Forrester (2000)Finding Forrester, dramă, film american, regia Gus Van Sant; Un premiu şi o nominalizare Berlin.
În rolurile principale: Sean Connery, Rob Brown, F. Murray Abraham.
“Pentru că dacă așteptăm prea mult riscăm să aflăm că viața nu e un joc pe care îl câștigăm sau îl pierdem, ci că e un joc la care de cele mai multe ori pur și simplu nu participăm” – William Forrester..

Caseta film Finding Forrester
Titlul original: Finding Forrester
Regia: Gus Van Sant
Scenariul: Mike Rich
Distributia: Sean Connery (William Forrester), Rob Brown (Jamal Wallace), F. Murray Abraham (Crawford), Anna Paquin (Claire), Busta Rhymes (Terrell), April Grace (Ms. Joyce), Michael Pitt (Coleridge), Matt Damon (Sanderson), Gerry Rosenthal (Student Speaker), Glenn Fitzgerald (Massie)
Durata: 136 minute
An: 2000
Gen: Drama

Filmul – În căutarea lui Forrester
După mai bine de 40 de ani de la publicarea romanului care i-a adus premiul Pulitzer, Forrester (Sean Connery) încă nu are de gând să rupă tăcerea și să reintre în joc. Întâmplarea face însă ca în apartamentul lui să intre pe furiș Jamal (Robert Brown), un liceean de culoare care făcuse pariu cu prietenii că le poate aduce un suvenir, dar care surprins de Forrester fuge fără a mai apuca să-și recupereze rucsacul, în care scriitorul îi găsește jurnalul. Așa începe o prietenie unică între un scriitor în vârstă, care a avut motivele lui să se retragă din lume deși clocotește încă de viață și un tânăr de culoare cu un real talent literar, dar încă fără încredere în ceea ce-l așteaptă în viitor.

În căutarea lui Forrester – Finding Forrester (2000) subtitrat